Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, якщо мали прадіда у Вінніпезі, але він помер багато років тому. Це вже не є зв’язок з Манітобою?
-
Дякую
-
НІ. Робичі мають бути живі і готові вас тут підтримати.
-
а можете і мені скинути, будь ласка 🙏🙏🙏
-
Доброго дня, хто вже отримав номінацію від Манітоби? Що ви вписували в Application History пункт 1 і 2? Дайте знати буль ласка)
-
скіншот у студію. Ви питаєтеся про отримані візи та previous stays in Canada?
-
тут вказуєте дату заїзду у Канаду і ставите present. Reason for visit CUAET
-
Так все теж) Адже ніяк не можу зрозуміти)
-
Ось і це не зрозуміло) Адже я була на карантині в іншій провінціі(куди прилетіла літаком) після карантину одразу вилетіла до Вінніпег, тому презент вибрати не получається добре
-
Насправді це все одно. Вказуйте Вінінпег і все. Це ваше кінечне destination.
-
Підкажить подав на зняття обмеження з верк перміт 2 травня та досі в кабінеті на розгляді.... це норма чи ні.
-
Всім привіт, чи хто вже стикався зі зміною роботи на федеральному рівні? На якому етапі краще змінювати роботу? Я зараз на етапі очікування AOR. Чи має значення teer при зміні роботи наприклад з teer 2 на teer 3? Як правильно повідомити IRCC?
-
Ні, не можна. Потрібно відкликати номінацію, і переподавати ЕОІ.
-
Тобто чекати поки номінацію дадуть і тоді відкликати?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, в розділі immigration application history чи потрібно вказувати, що раніше був профіль в express entry, але система не відібрала.
-
Так, має велике значення. Особливо, якщо йде зниження у заробітній платі. Вам спочтаку потрібно проінформувати офіцера, що ви плануєте змінити роботодавця, скинути новий офіцер із зарплатою і чекати відповіді
-
Ок, тобто якщо зп вища то буде краще, на те й розраховую. Як достукатись до офіцера? Треба писати якусь форму через кабінет IRCC чи email?
-
Всім привіт, отримав номінацію, чекав рівно місяць. Хотів спитати хто може вже отримав по КУАЕТУ ПР? Скільки чекали? Дяка!
-
Дякую гарно)
-
Ні, вже вже можете йти у кабінет і там є опція withdraw application
22 Jan 2023, 05:40
63413/231003
7 minutes ago