Імміграція до Манітоби
-
Тобто, 10 на вашому рахунку і 2 на рахунку дружини? Можна.
-
для пруф оф фондс можна показати 10к з однієї людини в 2к spouse?
-
Ось як це відбувається на сайті IRCC. Тут описано процес імміграції як self-employed або самозайнятий. Передивіться, там є і умови, і вимоги. Якщо не помиляюсь, то тут попадають лише дві категорії: спортсмени та працівники мистецтва. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/self-employed.html
-
Наскільки я чув, якщо працюєш в Манітобі то вони взагалі на ті гроші не дивляться
-
Друзі, підкажіть будь ласка, чи впливає взятий кредит на авто на отримання номінації, якщо на рахунках тільки 5к$ (swm). Чи краще чекати поки отримаю номінацію?
-
Ну грошей менше не стане на рахунку, цікавить саме як впливає наявність кредиту
-
От для чого приватно? Всі тут діляться своїми досвідом відкрито. Давайте всі будемо приватно спілкуватися, для чого це чат вам? Наступного разу таких учасників буду блокувати. Десятки людей вже отримали номінації за таким сценарієм. Це можливо, якщо у вас короткостроковий контракт або ви плануєте міняти роботу у найближчий період, і тоді ви можете вважати цей перманентний контракт тимчасовим. Офіцер буде питати роботодавця, а деколи проводять інтерв'ю із аплікантом щодо такого факту, щоб вияснити, чому вибрана умова для спецвибірки.
-
Пане Василь, ще одне питання в цьому руслі. Я заповнюю поля employment history навіть якщо бали я немклеймила за роботу і в EOI вказала досвід <1. Але звісно історія є, просто із підтверджуючими документами проблема. Тож я вношу всі свої роботи і потім в документах підвантажую лист пояснення чому немає референсів? Чи зазначаю тут not applicable?