Імміграція до Манітоби
-
Пане Василь, ще одне питання в цьому руслі. Я заповнюю поля employment history навіть якщо бали я немклеймила за роботу і в EOI вказала досвід <1. Але звісно історія є, просто із підтверджуючими документами проблема. Тож я вношу всі свої роботи і потім в документах підвантажую лист пояснення чому немає референсів? Чи зазначаю тут not applicable?
-
Підкажіть хто по SWM йде на якій ви стадії? Я подавався на початку січня, поки тиша. 7 березня прийшов AOR і відразу підтягнулася медицина котру здавали коли заїхали по CUAET.
-
Так, можна і так зробити. Або зробити наступне. Підготувати резюме із своїми роботами, де будуть коротко прописані обов'язки і це прикріпити. При завантаженні файлів у полі additional details можна писати, що немає можливості зв'язатися із роботодавцем, тому бали за свій досвід не клеймили
-
Якщо сума Вашого кредиту буде більше суми на Вашому дебетовому рахунку, то Ваш баланс негативний (з мінусом). Наприклад, Ви взяли кредит на машину 10000, а на рахунку тільки 6000. То у Вас -4000. Ось так не треба робити))))
-
-
Із 24.04)) Про що тут писали))
-
Там взагалі документи про роботу не треба підвантажувати
-
Нічого не потрібно підтверджувати на федеральному рівні
-
Написати за 10 років, підтведити за останні 5, що зможете