Імміграція до Манітоби
-
Здали 100 відсотків , ті 4 бали отримати дуже просто . Все буде супер .
-
Саме так ,на сайте CELPIP є приклади, як люди наговорили на 4 . Там я взагалі нічого не зрозумів , що хлопчина казав 😂
-
добрий день! підскажіть будь ласка, де можна перекласти документи с польскої на англійскій для пр, велике дякую
-
На програму Home Child care provider можна подаватися без провінційної номінації ?
-
Не заспокою вас анітрохи, але недавно здавала селпіп, то на спікінг в кінці, де треба було описати те, що бачиш, у мене стояв чоловік у фіолетовому костюмі голова цвіркунчика, лапи богомола і з шапкою від кота з Аліси в країні див 😅😂 Сказати що я як побачила це очманіла - нічого не сказати
-
дякую
-
sonata-agency@ukr.net пишіть їм на імейл, я в них всі перекладала
-
А мені без попереднього досвіду роботи і освіти важливо мати якнайкращий результат Тому не вчу англійську, а вчу формат celpip Як буде clb 6-8 на всіх модулях то буду щасливий😅
-
Вітаю! підкажіть, будь ласка, чи потрібно буде заново проходити медогляд? його було пройдено у вересні 2022, а подавати документи на PR будемо у липні 2023. На цей момент медогляд діятиме, але в процесі закінчиться. Як бути?
-
Афідевіт може бути окремою сторінкою? Із зазначенням, що це афідевіт до перекладу конкретного документу? Чи обов'язково в самому перекладі?
-
Дякую за ініормацію! Я сабмітила в кінці лютого. Номінація,на руках, грошей доки немає.
-
Вітаю ! Чи хтось знає чи впливає допомога Employment and Income Assistance на отримання ПР? Дякую
-
Не треба засвідчувати переклади. Достатньо перекладу в електронному вигляді з підписом, печаткою і афідавітом професійного перекладача, наприклад, з України. Якщо ви робили переклад у Канаді у сертифікованого перекладача, то тим більш не треба.
-
Там все одно ,як не крути , рівень саме англійської і впливає на результат . Формат теж важливо знати, бо зможете запланувати правильно час . 6-8 це вже довільно непоганий рівень . Бажаю вам удачі 🤞
-
Так і зрозумів.
-
Вважаю що ні..
-
Як мін повинно бути 60, а краще ще більше.
-
Нам так казав імміграційний консультант. Мені здається, що і тут, у цьому чаті я теж саме читала. Але нехай пан Wes мене виправить, якщо я помиляюся
-
Я вже проходив біометрію раніше, і ми хочемо, щоб VFS надіслала паспорт назад з кур'єром.
-
Чи потрібно надсилати ці дві сторінки разом з consent form? Я не розумію..
22 Jan 2023, 05:40
63601/230297
3 minutes ago