Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Поновлюю своє питання. Якщо маю кредит на авто, яку суму я повинна вказувати в Debts ? Ту яку мені позичив банк чи разом з усіма відсотками за весь період кредиту?
-
Дякую 😊
-
Всю суму, яка вказана у договорі. Потрібно буде підгружати договір на кредит також
-
Я підгрузила letter у вкладці offer і все. Питань не було
-
Запитайте в роботодавця, може він офер теж дасть. В мене не було теж, звернувся щоб дали і verification i offer, дали обидва.
-
Я отримала номінацію швидко не додаючи оффер, тому не переживайте)
-
Не так, бо на EE можу вже зараз податися, і мати 506 балів. А на SWO/SWM тільки через 6+ місяців
-
Ого, не знав про це. Дякую вам!
-
З такими балами ви попадете в наступну вибірку без проблем. Оце 24.05 відбирали і найнижчий прохідний бал 488👌🏼 Якщо проходите і подаєте документи, то обовʼязково пишіть в кризову форму запит на пріоритетний розгляд вашої аплікації на федеральному етапі на підставі того, що ви громадянин України - це зараз у них інструктажі навіть прописано, що громадян України розглядати пріоритетом.
-
Добрий день Питання щодо досвіду роботи працювала з 2014 по 20.02.22 в Україні Потім перерва 5 міс Наступне місце роботи вже в Канаді з 03.08.22 та продовжую Я правильно рахую, Що можу зазначити досвід роботи більше 4 років (референти є)? Програма SWO