Імміграція до Манітоби
-
Оце ви дуже добре останнє помітили. Все ж таки багато чув розповідей, що IELTS індуси та араби занижають за акцент і зовнішній вигляд оцінки
-
Celpip легший ,як на мене . Не треба ото від руки їм писати, бо у деяких людей почерк ахтунг . Є таймер, дуже зручно , можно робити нотатки , є spell check ,що є супер круто . Також на результат не впливає зовнішній вигляд , бо вас не бачать в живу . Результати швидше отримаєте .
-
Напишіть мені в приват. Після 8 вечора
-
Я здаіаоа IELTS тут і в мене склалася думка, що викладачі стараються допомагати на спікінг частині. Я таке молола, не дай Боже. Але свої 5.5 отримала. Головне, згадати у привітанні, що ви з України 😁
-
Підкажіть хто знає, чи норм буде у листі від роботодавця з України печатку не з відділу кадрів, а від безпосереднього керівника цеху? Лист із шапкою підприємства із всією необхідною інформацією. Є ще витяг ок5 про податки. Потрібно у такому випадку додавати?
-
Дякую 🌷
-
Ми б подавали який є зараз. І якщо надійде запит, то оновлювали б.
-
Дякую 🙏
-
Вітаю і успіхів )))
-
Я засабмітила федеральний етап сьогодні. Медицина спливає 24 чеврня. Сподіваюся, пройде. Якщо ні, то здамо новий 🤪
-
Робити те саме, що і перший раз, якщо попросять. Записуватись на прийом, огляд і рентген
-
Я давала Celpip в суботу, результати ще чекати 2 дні, але не такий легкий тест
-
Як взяти цю довідку з роботи з України, якщо зараз не має жодних контактів з цією організацією? В друге питання , якщо людина працювала на будові , не офіційно , що робити в такому випадку ? Дякую
-
Доброго дня ,читала сьогодні за довідку про несудимість ,мій хлопець зробив її в дії за 5 хв . Таке можливо чи щось не те ?
-
Залежить повністю від того, до якої мови ви звикли. Якщо легше сприймаєте британський акцент — краще IELTS, якщо американський — CELPIP. Ще одна причина обрати останній, — якщо вам легше взаємодія з комп'ютером, бо весь тест йде на ньому. Навіть здаючи speaking, ви не маєте діалогу, а лише монологи під запис. У IELTS це живий діалог з людиною. Ще є перерва між speaking та іншою частиною екзамену (у випадку CELPIP це 3 години нон-стоп тесту, що виснажує і останні 20 хвилин думати про говоріння та говорити вже не те щоб дуже хотілося).