Імміграція до Манітоби
-
Ні, не потрібно
-
У мене частина грошей в кадах, частина в юсд, давала стейтменти з двох рахунків, питань у провінції не було. єдине, що врахуйте, що в стейтментах так і будуть юсд. якщо у вас там більше мінімальної необхідної суми, то все повинно бути ок. а якщо прямо впритик, то я не впевнена, як вони будуть вираховувати точну сумму в кадах, курс то може мінятись
-
Цілком з вами згоден. 20 секунд на підготовку і далі маєш говорити без заминок, пауз та filling words. Особисто я за 20 секунд не встигав навіть план розповіді написати, тому здебільшого це був час на "а про що я можу розповісти, відповідаючи на тему..." , а потім імпровізація. Діалог же значно легше через можливість взаємодії з іншою людиною, таймер вона запускає по вашій готовності і тому інше. Щоправда, особисто я обирав екзамен по принципу "ціна + підходящі дати", та й додатково орієнтувався на те, що наче як американська англійська стала більш звичною, ніж британська. Бажаю кожному успіхів на екзамені ❤️
-
Питання по settlement plan Я працюю зараз на заводі у TEER 5 Подаюсь через swo , контракт терм Чи норм буде вказати , що планую у подальшому працювати за спеціальністю на тому ж підприємстві, чи краще треба зробити акцент на тому що буду будувати карʼєру на поточному місці ? Насправді, мені компанія дійсно подобається , але звісно , так як є мова та освіта , хочеться перейти до нашого офісу , моніторю вакансії. Але бентежить , як до цього поставиться офіцер.
-
Доброго вечора, при заповненні ЕОІ вказав що маю досвід роботи 6 місяців у Манітобі, але по факту подавався на спецвибірку SWO. Після розгляду моєї аплікації і всіх документів, які я подав у відповідності до SWO прийшов лист-запит чому я відповів "yes" на запитання що є досвід роботи більше 6 місяців у Манітобі. Як правильно вказати що я подавався на спецвибірку SWO і форма не пропускала далі без досвіду роботи 6+ місяців? Можливо я десь помилився у виборі форми з самого початку та інших варіантів не бачив.
-
Доброго вечора, на днях почула таку інформацію, не знаю чи правда, що якщо ви одружені менше року, то при подачі документів треба окрім шлюбу, надавати документи для commol law partner. Я чотко пам'ятаю що в правилах треба підкріпити шлюб і буде достатньо. Хтось знає щось про це, підкажіть будь ласка ?
-
Так, у мене є наявність друзів/близьких родичів в Манітобі зі статусом ПР або громадяни Канади. І це вказано у документах, подано сеттлмент план і відповідно знайомі зі свого боку надіслали заповнену форму. Запит про то що я відповів “так” при початковій подачі на EOI. Як правильно відповісти на цей запит щоб офіцер не завернув мою аплікацію?
-
вище @isaychik_d написав що “або-або”
-
Під час подачі документів після отримання LAA я змінив відповідь як на скріншоті. Але вони запитують про початкову подачу на ЕОІ. Можливо побачили що відповіді відрізняються.
-
вказано або досвід або звʼязок з провінцією через родичівʼзнайомих. На момент подачі EOI досвіду не було але форма далі не пропускала якщо відповідаєш “ні” і не було можливості обрати звʼязок з провінцією.