Імміграція до Манітоби
-
Я в 2008 здавав Ielts . Нічого такого не памʼятаю . Можливо у вас особливий був випадок . Ви здавали ielts ?
-
Вітаю ваших друзів! Дуже обнадійливі новини! А якого числа вони отримали pre-arrival letter не казали? І скільки часу до ПР після нього минуло?
-
Так
-
Скажіть будь ласка, я що саме мається на увазі під "погодили pr", тобто весь федеральний етап пройшов за місяць і їм тільки самі карти отримати?
-
Так, залишається тільки ПР карти отримати.
-
Я запитаю.
-
Цікаво, просто я знаю дехто отримавши номінацію використовує 600 балів для Express entry, і за 6 місяців отримуєш pr. А тут виходить за місяць, дуже добре
-
Дякую. Тобто якщо я можу йти цим шляхом або через номінацію +Express Entry, то ви рекомендуєте шлях ваших друзів?) ЕЕ все таки 6 місяців..
-
По факту клеймлю зв'язок через друзів. LAA expires in 60 days починаючи з дати отримання LAA?
-
Маю підозру, що вони і без листа все бачать. Я, наприклад, нічого не писав.
-
Мені здається, що вони зробили щось накшталт автоматичного сортування з країн громадянства з тригером Ukraine і відразу бачать список українців
-
Місяць, рік і наступній графі кількість днів подорожі. Можливо допоможе рахувати дні - калькулятор днів онлайн, щоб порахувати тривалість подорожей: www.calculator.net/date-calculator.html
-
Добрий день! Пан Wes @weswestern чи вони писали до кризової форми? Чи вони мали якісь серйозні аргументи щоб писати на прискорення розгляду справи чи вони просто зазначили - "будь ласка допоможіть з позачерговим розглядом"? Є бажання теж написати на пришвидшення, але не розумію що треба писати в формі:
-
нажаль, в IELTS такого немає) ніхто не витягує, задають інші питання просто якщо бачать що ви запнулись і не відповіли на попереднє.
-
Не впевнена, що вони бачать ), але в мене щойно 5 місяців було, як засабмітила заявку через ЕЕ. І рух не особливо активний. Тут в групі є ще одна людина, якій будь-які зміни в профіль приходять в ті самі дати, що й мені. Так виглядає, що анкети в одного й того самого офіцера, бо й подавалися ми майже в однакові дати з різницею в кілька днів. Вчора написала в кризову форму, подивимось, чи піде якесь пришвидшення.
-
Можливо з профілем ЕЕ у них інша логіка отримання даних 🤔
-
🙏🙏🙏
-
Дякую!
-
Скрольте далі, там про ПР теж є пункт.
-
зараз знайду що я писала🙈
22 Jan 2023, 05:40
64013/230363