Імміграція до Манітоби
-
Хм, десь я бачила фокус як туди люди додзвонились. У мене щ першого разу вийшло, я дзвонила і чекала 40 хвилин на лінії (свята підписка у Skype😅)
-
Добрий день, якщо йти по SWM, чи досить вказати 10000 на 4 осіб?Чи все ж таки 16?
-
Я після 7 невдалих спроб додзвонитися покинула ту ідею 😅Може, налаштуюся і ще спробую.
-
Так, сюди. А щодо лайфхаків - типу починати дзвонити до початку робочого дня, щоб вони взяли слухавку в 1 секунду робочого дня - я щось не готова на то і в мене так зранку не виходить. Крім того, сумніваюся, що вони щось більше скажуть, ніж той трекер показує, бо тут вже пояснювали, що то не офіцер відповідає, а клерк, який бачить в системі те саме, що відображають доступні онлайн-системи.
-
Значить треба пробувати дзвонити)
-
Не знаю на рахунок що бачать те саме. Мені сказали таку фразу: поки ми з вами розмовляємо я бачу що офіцер зараз працює з вашим кейсом. Плюс розказали більше ніж у мене той трекер висвітив на той момент.
-
Точно пам'ятаю 5669, і от ніби name - це ім'я, але відразу і задумуюсь, коли бачу: name - як назва навчального закладу.
-
А в яких то формах таке вимагається? Я не памʼятаю жодного прикладу.
-
Нагадайте, будь ласка, а назви навчальних закладів також потрібно дублювати українською мовою, як і прізвище та ім'я? У деяких формах є вимога вказувати імена рідною мовою. Заклади теж відносяться до них?
-
Скоріш за все залежить яка професія. Якщо необхідна для Канади чи провінції то швидко, якщо по іншим програмам і якийсь слюсар чи інших работяге то тянуть різіну
-
Не можу вам сказати точно, я сама туди полізли лише десь через тиждень після АОР. Але майте на увазі що він не для всіх підходить: You can only use the tracker if you're applying for • sponsorship of a spouse, partner or dependent child, or you're being sponsored as one • Express entry • a study permit • a work permit • a visitor visa (temporary resident visa)
-
Зрозумів) не моє 😁
-
Але майте на увазі, цей трекер працює лише для аплікацій через EE.
-
Моя професія в in demand, інакше я би не могла EE створити.
-
Я тільки імена та прізвища своє і членів родини дублювала українською, здається, у двох формах, де це вимагалося
-
Дякую, голова кругом вже 🙈
-
Як AOR отримаєте
-
Потрібно тільки імена та прізвища вказувати, назви закладів ні
-
З якого моменту можна почати відслідковувати?
-
@Bomber_M1 хоче кікнути Canada з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 05:40
64049/229836
2 minutes ago