Імміграція до Манітоби
-
Так, 60 днів.
-
TEER system дає тільки example titles, може бути різна назва посади
-
Тобто ваша думка, подаватися як industrial electrician apprentice? Оскільки проходжу по манітобській програмі?
-
Так, обов'язки важливіші, ніж те, як називається ваша посада.
-
72201 буквально Industrial electrician, example titles: industrial electrician apprentice. Так як в мене написано в карточці від Manitoba apprentice
-
Доброго дня , скажіть будь ласка , на заявку MPNP потрібно прикласти документи з праці за останні п'ять років та працю в Канаді для моєї жінки , якщо я іду головним аплікантом ?
-
Раджу самому у відділі кадрів запитати. Я теж перевіряв через це посилання, мою позицію вибило неправильним ноком, через це зараз проблеми
-
У intended occupation вказувати цифри noc , чи назву професії?
-
Добрий день Скажіть будь ласка , на федеральному етапі потрібно робити criminal record з Канади ?
-
Iryna Iryna, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, бачила, що хтось вже задавав це питання, але нібито не було відповіді. Підкажіть, будь ласка, у розділі Adaptability- Job offer потрібно вказувати тільки свій job offer (я головний аплікант) чи також і чоловіка? В Employment history до цього вказали його історію роботи. Просто не впевнена, бо з одного боку, adaptability - це ж, власне, за що я клеймлю бали, але ж у settlement plan, що у цьому ж розділі, все одно розписую за плани чоловіка також
-
Підкажіть в заявці дата тестування IELTS вказувату дату коли отримала сертифікат(дата біля номера знизу)чи дату коли саме здавала тест(дата зверху)дякую
-
Я і взнавав в них)
-
Ну , дата тесту, де тут пише про результат?
-
Test date
-
Не памʼятаю, як звучить питання в анкеті, але воно максимально чітке. Якщо питають дату здачі екзамену - пишете іі, якщо отримання сертифікат у - відповідно.
-
Всім привіт Твоя так розумію minimum score на Celpip то 5 для українців Бо я здала на 7 середньо
-
Ту картку також потрібно буде відсканувати як others. Якщо у вас є та картка, то мало б тут все ок.
-
Сергей Аведенко, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Сподіваюсь, це допоможе⬆️⬆️
22 Jan 2023, 05:40
64177/229050
less than a minute ago