Імміграція до Манітоби
-
Я з легкістю набираю 60 балів по провінційній програмі. Але намаю канадського досвіду роботи. Чи можу я подаватись?
-
Ну і що? Диплом є, вас же не просять досвід + релевантна освіта
-
Вища освіта +25
-
Хлопці а ну скеруйте краще енергію в добре русло допомоги та підкажіть нетямущому порахувати бали 🧐 Програма MPNP Конкретно SWO Мова CBL 4 - 12б Вік 38 - 10б Досвід по професіям NOC більше 4 років це -15 б Мінімум 6 міс фул тайм роботи для зв'язку з провінцією 12 б Виходить 49 балів, якщо я правильно рахую... І найцікавіше 🥴 Вища освіта але без досвіду? Або середня спеціальна з досвідом 15 років то тут як рахувати? Завчасно дяка усім))
-
Ну, теж напевно перегнув…так що теж вибачаюся, то напевно атмосфера знаходження в Україні впливає😳
-
Так як раз не я злий))) мені якраз здалося, що Ви якось більш агресивно зреагували "папірець" "думаєте допоможе?". Якщо я не правильно зрозумів Вашу інтонацію, то прошу вибачення
-
Те що ви пишете, у цьому є логіка, і багато з нас хотіли, щоб так і було. Але що ж ви такий злий…
-
[email protected] Варшавський візовий центр
-
Може хтось знає електронну адресу help line Варшавського візового центру Дякую
-
Підкажіть, хто в клейку паспорта відправляв с Польщі та чекав зворотньої доставки куръера? В які країни відправляли? Крім Варшави.
-
Тим паче, якщо уважно читати, то наявність попереднього WP у мене підтверджувало факт того, що заявка на отримання мною подана і оброоблена до 31.03.2023 (те про шо говориться на оф сайті), а не того що мені після 31.03.2023 100% видадуть. А ще цікавий аспект. Ті хто отримають візу в кінці березня і фізично не встигнуть заїхати до 31.03.23 також не отримають?
-
мені от цікаво, де Ви такі беретесь? У Вас з жовчним все добре? Читайте Ви уважно моє перше речення. Я нікого не запевняв, що після 31.03. будуть точно давати WP, але і достовірної інформації, що не будуть - також нема
-
Почитайте уважно те попереднє підтвердження, там чітко вказано, що давати чи не не давати це на розсуд офіцера, якщо програма закінчиться, то ви думаєте, що цей папірець, який і так не зобов’язує щось видавати, вам допоможе?