Імміграція до Манітоби
-
SWM треба набрати мінімум 60 балів? Що це за напрямок де треба набирати до 1000? Як називається цей напрямок? Блін,легко розгубитися
-
Шановні українці, на цій платформі ви можете знайти різноманітні оголошення про проживання, транспорт, роботу та інші види допомоги для вас під час війни. Будь сильним, ми з тобою! 🇺🇦💙💛 frompeopletopeople.com
-
От і я пошукав в чаті😉
-
Шо маєте на увазі "дивляться на вашу зацікавленість"?
-
В Канаді про Вас все знають заздалегідь, всі бумаги формальність, виглядає це все так що просто дивляться на вашу зацікавленість )
-
Привіт, спільното, покопався по групі і закріплених, не можу знайти як рахують години робочі для провінційної програми. 35 годин в тиждень мінімум фултайм - ок. Але якщо іноді виходить менше 35 годин в тиждень? Як рахують? Бо напротязі місяця можна перекрити один тиждень другим, де більше годин і так вийти на 35 год тиждень мінімум за місяцьі тд. І взагалі звідки офіс імміграції назвемо його так бере дані про твої години і як то працює? Хто знає дайте будь ласка посилання або поділіться не чутками😉
-
Візітор візу
-
Вівторок візу і відповідно дозвіл на роботу до початку 2024
-
Для чого? Спокійно їздить із старим паспортом. Візу нову будете виробляти за 6 місяців до закінчення діючої. Тоді і вклеїте у новий паспорт.
-
Візитор чи перміт?
-
Дочка 18 років отримала візітор візу CUAET до 2024 року (закінчення дії паспорта) Зараз ми в Канаді і вона отримала новий біометричний паспорт. Чи можливо їй отримати нову візу у новий паспорт? Як це зробити? Дякую.
-
Я також застергіаю всіх НЕ ПОШИРЮВАТИ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ у чаті!!! є певні випадки шахрайства, які націлені на викликання довіри та виманювання персональних даних.
-
До війни цей чат якраз існував для обміну інформації про різні кейси. Тут якраз і все обговорювалося.
-
Спілкуйтесь тут. Для цього цей чат і є
-
Дякую
-
immigratemanitoba.com/2022/11/ukraine-draw-8/
-
А що таке спецвибірка ?підскажіть ,щоб орієнтуватись
-
після 6 місяців фултайм роботи пробувати через спецвибірку для українців, якщо бали дозволяють.
-
Це чудово. Але я хочу з ними поспілкуватися 😊
-
тільки з початку травня близько 30 людей у даному чаті отримали LAA
22 Jan 2023, 05:40
6446/230204
5 minutes ago