Імміграція до Манітоби
-
Чудова новина! Я все ж так і чекаю. 5 травня отримала номінацію. Платила в кінці лютого
-
В мене песадка в Торонто, декларувати в Торонто?
-
коли вперше прилетите до Канади, там і задекларуєте
-
Зрозуміло,але можете більше докладніше пояснити?
-
Доброго дня. Чи може хтось знає відповідь на таке питання. У дитини дійсний паспорт ще три роки. Прилетів в Канаду по одноразовому листу, віза не була вклеєна. Наразі в іншій країні. Є воркперміт, водійське посвідчення першої категорії. Чи може він летіти в Канаду по воркперміту, чи обовʼязково потрібна віза? Дякую
-
Дякую
-
Тепер зрозуміло 💪
-
Підкажіть будь-ласка по етапах на федеральному. Спочатку потрібно заповнити форми, підкріпити необхідні документи, сплатити та відправити. Потім наскільки я знаю потрібно чекати якийсь номер. Далі потрібно проходити медогляд, відправляти та знову чекати? Виправте будь-ласка, якщо щось не вірно.
-
Дякую
-
Дякую. Ви випадково не знаєте, чи та аплікація яка була оформлена раніше дає право вклеїти візу? Бланк лист на вʼїзд який був дійсний три місяці, але в нього закінчився період. Чи може де дізнатись таку інформацію, якщо знаєте, дякую.
-
Ви все одно будете показувати дані про дружину чи чоловіка у заявці і давати відповідь чи іммігрує ваш партнер. Якщо ви напишете ні, а буде друга заявка від партнера, то як ви думаєте чи не буде це для офіцера червоним прапорцем що тут якась нечиста фігня і треба виясняти шо до чого. А подавати отак дві заявки від кожного із подружжя на будь-яку іншу імміграційну програму заборонено. Це прямо прописано в умовах програми MPNP.