Імміграція до Манітоби
-
Добре, дякую)
-
Так, якщо більше року, то вас стовідсотково попросять зробити новий.
-
Дякую. А якщо моєму медогляд вже більше року, то потрібно робити новий?
-
Періодично слідкуйте за поштою, бо можуть бути питання чи там дозапити від офіцера якщо що. А може і не бути, але краще слідкувати.
-
На федеральному етапі ви чекаєте так званий AOR (acknowledgement of receipt), тобто підтвердження про отримання ваших документів і взяття їх в роботу. Тут видається якраз номер вашого кейсу. Медогляд якщо ви проходили по CUAET, то його просто до вашої заявки підтягне. Ну і в принципі все правильно - чекати☺️
-
Ні, не можна.
-
Зрозумів, дякую, Вам.
-
Тут я вам не підкажу, бо у мене була подача через ЕЕ і там я мусила зробити його до і завантажити підтвердження про огляд разом з усіма документами на федеральному етапі.
-
Доброго дня Є тут хтось хто переробляв дитині візу ,у звʼязку з терміном дії паспорта ,вже безпосередньо в Канаді? Скільки часу чекали на погодження?
-
Це не переклад.
-
Транскрипт це додаток до диплому. Ви можете загрузити окремо диплом і окремо транскрипт,
-
Продублювати оригіналами, але прикріпити як транскрипт?
-
Так у нас дипломи на англійській, як бути
-
Транскрипт потрібно прикріпити також, там є окрема випадайка у меню.
-
Добрий день, видає таку помилку, підкажіть що треба пофіксить. У нас з чоловіком дипломи з універу на англійській, чи може бути помилка якщо нема перекладу ? А замість зюшкільних сертифікатів я прикріпляла explanatory notes
-
На номінацію треба лише сторінка паспорта з фото? Чи усі сторінки з печатками?
-
Додаток до диплому, там де години і оцінки
-
Дякую 🙏
-
Дякую, ще питання, написано, що Note multi-page documents can be uploaded as separate files. Не можу зрозуміти, я маю усі документи , що більше однієї сторінки завантажувати окремими файлами? Тобто розривати сторінки? Чи я щось не так розумію. Наприклад додаток до диплому у мене на 8 сторінок.
-
Усі, де щось є
22 Jan 2023, 05:40
64622/231507
8 minutes ago