Доброго вечера!
Підскажіть будь ласка .
Якщо працюю на фул-тайм (дженєрєл воркер )але контракт дають на 3 місяця , поки так не відроблю 15 місяців ,потім дають повноцінний контракт .
Працюю на заводі MacDon
За якою програмою я можу йти ?
Для proof of funds може підійти ваш офер, але це тільки для SWM. Для special immigration measure for Ukrainians потрібно мати кошти, це чітко пише в умовах.
Вітаю! Якщо я набрав 60 балів, але моя робота є season. Мені підходить тільки. SWO. Але є момент з коштами на рахунках, яких немає... Яку программу обрати. Чи все-таки можливо без proof of funds?. Дружина працює, я поки теж). Далі можливо буде. Лейоф.Дякую.
Більше йде через SWM. 12 балів за попередню роботу не всім вистачає, щоб набрати 60 балів. Особливо там, хто не має освіти та не може підтвердити попередній досвід.
Пане Dmytro, доброго вечора.
Може Ви менi зможете пiдказати. Якщо вiдпрацювати рiк ,та спецiальнiсть teer 3 за NOC, за тиждень була рiзна кiлькiсть годин - i бiльше 30, i менше, маю добру англiйську. Можно через експрес ентрi подаватися?
Всі, хто набрав мінімум 60 балів, отримали LAA Якщо менше 60 балів, то система не відбирає. Тобто, логічно 11 подалося і 11 отримало LAA. Модливо, дехто зробив якусь помилку, і систеа невідібрала. Але це малоймовірно.