Імміграція до Манітоби
-
Що таке АОR?
-
Скажіть будь-ласка, чи багато часу ви витратили, що б заповнити всі форми на федеральному етапі?)
-
Можете, але є зміст подаватись ближче до кінця програми, тобто ближче до 31 березня 2024 року, тоді ви отримаєте ворк перміт до 31 березня 2027 року. Принаймі в теорії це повинно відбуватись саме так.
-
Доброго вечора,маю запитання до тих, хто вже має досвід в оформленні на роботу😅 Тиждень як працюю в готелі .Підписувала лише політику компанії і різні правила.Копію договору з моїми обов‘язками і погодинною ставкою мені не давали і працівники також говорять що договору в них не має ,але працють вже 1-2 роки. Одразу я не запитала у менеджера так як думала можливо вони ще нададуть документ,але ні.Так як я тут нещодавно ,прошу поради. Попросити роботодавця цей контракт/договір?Чи таке оформлення нормальна практика?
-
Можливо було питання. Не знайшла. Якщо гроші при подачі на SWM є в готівці, як це пояснити. Дякую!
-
Ви б мали заповнювати Т1 форму, коли Вас приймали на роботу
-
😮 це фантастика! Мабуть за умови, щоб він/вона не часто шастав за кордони та не з багатодітної родини 🤭😅
-
Hello , After getting Nomination , can we change employer? Without any problem?
-
I think you can change but need to inform officer.. Or maybe first you get new Job offer and then tell your officer at federal stage that you have this one new job and you want switch. But maybe wait someone have experience about it