Імміграція до Манітоби
-
Всім доброго вечора Планую подаватись по програмі Skilled Worker, я ще зелена в цьому але по трохи збираю картинку Хто знає що мені потрібно від роботодавця, якийсь папір підтвердження що я працюю ? Працюю 35-40 годин на тиждень, податки всі сплачує роботодавець Бо і він не знає що я від нього хочу, і я толком не розумію що мені потрібно щоб він мені написав😅
-
Дякую )
-
Підкажіть будь-ласка, що тут потрібно вибрати? Other? Та application name: там вписувати мій вписувати мій номер nomination certificate?
-
Скільки років досвіду вказали в EOI? Скиньте скрін помилки ще раз будь ласка
-
А друге, що вписувати?)
-
Без 2 місяців 5 років підтвердженого стажу. Я вже розібрався в чому була справа. Просто потрібно було заповнити всі поля, а не лише ті, що позначені зірочкою *. Дякую Вам
-
О, дякую)
-
PNC тв QSW?
-
А скажіть будь-ласка, що це означає?)
-
Вибачте якщо набридло це питання. Це досі так і є, якщо йти по Skilled Worker in Manitoba - Manitoba Work Experience Pathway і в моєму випадку (Warehouse worker) треба працювати 1 рік, не 6 місяців а 1 рік? Я правильно розумію? Якщо ж ви НЕ НАБИРАЄТЕ 60 балів, то можна дивитись на програму Skilled Worker in Manitoba - Manitoba Work Experience Pathway, де вже грає роль ваша професія та може бути потрібен вищий рівень мови. Однак і тут не біда, бо є список професій, де треба відпрацювати всього півроку також. Професія не зі списку - працюєте 12 місяців.