Імміграція до Манітоби
-
Тобто, якщо немає згоди від одного з батьків, то і немає сенсу подаватися? У нас з чоловіком діти від різних шлюбів тут з нами) чудова перерспективка вимальовується ((((( Можливо хтось знає як бути в таких випадках?
-
Підкажіть,таке питання. Якщо на при подачі на візу головним аплікантом родини була дружина. Візи є. чи можна змінювати апліканта , при подальшій подачі на PR ,якщо у чоловіка більше шансів на PR?
-
якщо не помиляюсь там навіть весь процес йде до тих пір поки не погодять «найповільнішого» із заявки. Але все ж таки краще спитати ще раз у адмінів🤔 Можливо я помилилась🤔🤔
-
Я можу не додавати дітей навіть якщо вони тут зі мною?
-
Ви або додаєте дітей до своєї заявки або ні.
-
Зрозуміло 🥹 Дякую 🙏
-
Але перш ніж це починати ,треба відразу вирішити ,хто головний. Бо зміна не можлива,так?
-
Взагалі заявку на погодять.
-
І жодного з заявки не погодять?
-
Так, якщо немає згоди, то або через імміграційного адвоката, але це від $5-10К або через суд в Україні. IRCC буде вимагати дозвіл на імміграцію від батьків.
-
Віза і ПР не пов'язані
-
дякую. Відчуваю що нам буде весело 🤦♀️
-
Такі випадки є дуже складним, знаю одну сім'ю, яка йшла через імміграційного адвоката, ще до війни. У них зайняло понад 4 роки пройти федеральний етап, були відмови, апеляції.
-
Медекзамен то не проблема
-
Некоректно пославила питання, сорі. Якщо немає і не буде згоди від другого з батьків, я можу не подавати дітей на імміграцію, навіть якщо вони тут з нами? Тобто чи можуть батьки отримати PR а діти жити з ними на стаді перміт?
-
Але дітям у будь-якому випадку потрібно буде пройти медекзамен, навіть якщо вони з вами не іммігрують.
-
Дякую!
-
Ви самостійно оцінюєте ризики, тут важко щось комусь радити.
-
Та додавайте, але потрібно дозвіл від їхнього батька, це обов'язковий документ під час федерального етапу
-
Головний аплікант розпочинає і перший завершує імміграційний процес. Ви не можете міняти головного апліканта
22 Jan 2023, 05:40
65245/237108
about 2 hours ago