Імміграція до Манітоби
-
На вашому скріншоті яийсь текст, що не має змісту. Тут в групі є люди, які вже отримали ПР, перебуваючи в різних краінах ( дружина й дитина в Канаді, чоловік - досі в Украіні).
-
Повне безглуздя, людина не розбирається в імміграційному процесі.
-
Ось таке у сусідньому чаті написали, щось я не розумію
-
Так, можете.
-
Так, має здати до. Якщо ви подастеся на ПР без тих документів, вам прийде запит на них від ircc
-
Можливо підкажете? Якщо я вже отримала номінацію, знаходжусь з дитиною в Вінніпезі, а чоловік в Україні. Чи має він здати біометрику та мед огляд до отримання пр? Чи я не отримаю пр, допоки він це все не зробить?
-
Ми в Україні і у нас термін на цих документах до 28.11.23 - це рівно рік від нашого медогляду.
-
Першим має залендитись головний аплікант. Всі решта - можуть пізніше, але лише в межах періоду, на який дадуть пр візу. Тут вже теж є такі кейси, лишається лише писати в ircc і сподіватися, що продовжать візу. Інакше ПР згорає, якщо людина у визначений період не вʼіде.
-
Так, у них буде термін (в загальному це коли закінчиться імміграційний медогляд) до якого вони мають заїхати. Якщо він все ще не зможе заїхати коли ви отримали ПР і підбігає термін анулювання медогляду, то треба писати в IRCC прохання та пояснення до подовження терміну COPR.
-
По закону він же не зможе виїхати
-
Якщо я перша залендилась, має ще значення, коли чоловік це зробить? Бо війна ж незрозуміло коли закінчиться
-
Простіше зараз вказати, а потім закидати листами IRCC з проханням продовжити CoPR для чоловіка.
-
Немає поняття воз'єднання сім'ї. Ви можете спонсорувати чоловіка, але ви повинні відповідати певним вимогам, в тому числі мати допустимий дохід і т.п.
-
Дуже важким, рекомендують включати в заявку. Бо тоді він муситиме подаватись так само як ви зараз.
-
Саме так, лише ці дві клініки є ліцензовані для цього самим IRCC. Я здавала у Львові:)
-
А якщо не подавати у заявці чоловіка, то потім воз'єднання сім'ї буде важчим процесом чи ні?
-
Так.
-
Це точно. Але потрібно комусь отримати ліцензію, а це можна тільки через навчання у спеціалізованих коледжах
-
Я бачу дві клініки для здачі медогляду: Київ та Львів. Канаді, як я розумію, підходять результати цього медогляду?
-
Якщо зібрати всі питання-відповіді по цьому чату, то можна відкрити таку собі нівроку імміграційну агенцію🤣😅🙈
22 Jan 2023, 05:40
65629/235477
6 minutes ago