Імміграція до Манітоби
-
Дякую, стало трохи легше 😅
-
Підскажіть будь ласка,чи правильно я оформила фінансову поміч від Канади?Коли я заповнювала анкету,дітей і чоловіка я підписала під себе,іншими словами на мій банківський рахунок мають прийти всі гроші..чи потрібнр було чоловіка окремо оформляти?
-
Добрий день Підскажіть будь ласка чи правильно розумію, що номінація через ознайомчий візит все ще підходить для ти хто не в Канаді але вже має візу? Чи досвід 2 роки має бути в одному НОК чи може бути рік на один НОК і рік на другий НОК. Дякую!♥️
-
Доброго дня! Чи знайшли Ви відповідь на своє питання? Нас теж цікавить, як краще робити у випадку, коли штампів не має, а кордони перетинали часто
-
-
Ми схиляємось до варіанту листа із поясненням
-
-
У нас взагалі були багато разів на декілька годин подорожі за часом за 10 років. Як їх пригадати і чим підтвердити ?😭
-
Отож. Треба знайти у законодавстві і додати підстави, чому не ставили штампи, гадаю
-
Дякую! Просто справа у тому, що зовсім немає відміток про перетин із Молдовою. А там батьки чоловіка і ми часто їздили. Тепер не знаємо, як краще робити. Пригадати тільки деякі і вказатитільки їх? Або написати пояснення, що часто їздили на день - два, на свята чи відпустку на тиждень- два? І вказати на яких підставах не ставили штампи