Імміграція до Манітоби
-
Ви зібрали всі абревіатури разом, які явно не є різними варіантами однієї групи. Раджу почитати закріплені повідомлення, подивитись відео там же.
-
Щоб отримати бали за освіту, освіта повинна бути завершеною. Це стосується зокрема вимог іміграційної провінційної програми SWM
-
"Має бути" наявний диплом та додаток до нього для зарахування балів за post secondary education у будь якій імміграційний програмі Манітоби.
-
Якщо моя дружина отримала паспорт з візою CUAET зараз, чи є обмеження по часу для в'їзду в Канаду? Чи можемо ми поїхати в лютому 2024 року? Я знаю, що останній момент - березень 2024 року, але деякі люди писали в групі на фейсбуці, що з моменту отримання візи у нас є 6 місяців на поїздку.
-
А мене таке було. Я зробив помилку в country of residency. Там має бути Канада
-
У нас є оригінал, але для евалюації потрібні тільки скани з них. Тому висновок, що сканів достатньо 😉
-
Так. Десь місяця 2,5 це вийшло
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, якщо з англійської мови я ще не можу набрати 4-4-4-4. Та в мене є вже всі інші документи. І навіть документ з України, що я працювала на одній роботі 18 років, і тут працюю 1 рік. Я так зрозуміла, що мене просто не відберуть на номінацію?