Імміграція до Манітоби
-
На сьогодні розгляд аплікації, якщо є ЕЕ та подача через провінційну програму, в середньому триває 10 місяців. Для аплікації без ЕЕ 18 місяців. Але є багато вже випадків, коли коди без ЕЕ отримували ПР протягом 5-8 місяців.
-
Добрий день, скажіть будь ласка, чи ви оплачували відправку із США до Канада, тобто вкладали проплачений конверт із зворотною адресою у Канаді?. Дякую за відповідь!
-
дякую
-
Робили чітко по інструкції Mail Your Required Materials ▪ Signed Applicant Information Form ▪ Fingerprint Card ▪ Payment of $18 U.S. dollars per person (use the Credit Card Payment Form if you are paying by credit card) to FBI CJIS Division – Summary Request 1000 Custer Hollow Road Clarksburg, WV 26306
-
Якщо працювати на одного роботодавця а зараз змінити NOC на нижчий, в межах одного підприємства, чи починається відлік 6місяців на ново чи одразу же можна подаватись на номінацію?
-
Ні, не починається, але ви повинні вказати останній TEER
-
Знайома вчора сказала, що зараз всі аплікації будуть трохи довше висіти, бо "почалася пора відпусток"(((
-
Доброго дня. У мене жовта помилка в досвіді роботи коли заповнюю laa. Маю 4 місяці перерву між роботами до канади та в канаді. Я написав листа але вже пройшло майже 2 тижні і ніхто не відповів. Варто писати ще одного?
-
Доброго дня. Якщо є два закордонних паспорти, потрібно буде подавати обидва?
-
На федеральному рівні не потрібно ніяк доводити і показувати де я бував у світі і коли?)
-
ну тоді подавайте його)
-
Теж схиляюся до цього, але цікава думка людей
-
Обирати не доводиться. Канадська віза в новому паспорті, він має значно довший термін дії)
-
обираєте тоді який вам більше до душі, але можете вказувати і два🤷🏻♀️
-
Обидва подавайте.
-
Так, я про штампи. В мене більшість якраз в старому паспорті
-
яка печатка?😳 якщо ви про штампи про перетин, то у своєму випадку я якраз давала той який з штампами.
-
Питання тільки в печатка, які в іншому. Це не має значення?
-
не обовʼязково, у мене два і я подавала лише 1
-
Ні, не потрібно підтверджувати. Просто вказуєте де ви були
22 Jan 2023, 05:40
65832/234728
44 minutes ago