Імміграція до Манітоби
-
Коли подаєш документи на MPNP, чи відправляємо ми десь оригінали? Взагалі оригінали документів на якому етапі переглядаються? Не розумію просто що робити з загубленим паспортом. Робити візу і робочій дозвіл через IRCC на новий документ, і вже тоді всі документи підгружати на номінацію?
-
app.squarespacescheduling.com/schedule.php?owner=27267098
-
Доброго дня. Скажіть будь-ласка чи потрібно при подачі на RP перекладе свідоцтво про навчання зі школи також чи вистачить тільки дипломи про вищу освіту- бакалавра і спеціаліста?
-
Мене швидше цікавить чи потрібно взагалі подавати свідоцтво зі школи чи вистачить тільки про вищу освіту
-
Потрібні документи зі школи лише головного апліканта, чи дружини/чоловіка також?
-
Дякую ☺️
-
Дякую.
-
І візу також?
-
Це якимось додатковим листом? Просто прикріпити?
-
Чи треба десь писати пояснення чому ми це робимо? Чи просто через кабінет IRCC заповнювати анкету і все?
-
Доброго дня. Можливо ця тема обговорювалася, але все ж хочу запитати. Для подачі на PR переводи мають бути підкріплені афідавітом. Як то є на практиці? Чи потрібно той афідавіт завіряти нотаріально. Будь ласка хто стикався и має відповідь допоможіть. Канадійску інструкцію я читав і вона говорить про нотаріальне засвідчення афідавіту.