Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Підкажіть,будь ласка,чому Ви йшли через ЕЕ,а не просто по провінційній програмі? Це дає якісь переваги?
-
Так реально.
-
всім привіт, таке питання, чи реально найти роботу в Манітобі не за спеціальністю ?там просто описати де раніше робив, і який є досвід, але подаватись там на якийсь склад наприклад, тому що думаю що за сппеціальністю навряд знайду.
-
Всім дуже дякую за відповіді !
-
Я з двома дітьми летіла в травні, ворк перміт швидко оформили, а літак був ранком, переночували в аеропорту на кріслах… візьміть білети на літак з запасом часу краще…
-
Кожен такий кейс є особливим, напишіть чітко, чому вас депортувати та й все. Якщо це було через роботодавця, то так і пишіть, що був роботодавць вам оформив не належним чином і т.п.
-
Вы давали розгорнуту відповідь, що саме сталося ? І може поділитися ссилками загальних груп ?
-
Можливо хтось що знає,чи закриють програму 31 березня? Чи будуть ворк перміти видавати тим хто вже має візу?
-
Думаю Вам варто пошукати інформацію в загальних групах еміграції. Можу розповісти про свій досвід, наприклад. В мене була депортація (порушення візового законодавства), вказував в анкеті - візу в Канаду відкрили.
-
Дуже дякую ! А цей лист - пояснення то є просто додати речення як то було ?
-
Це буде бачити канадське посольство незалежно від того чи ви скажите чи ні. Доведено неодноразово. Якщо НЕ вкажете, то це буде misrepresentation, а це пряма дорога до відмови. Можете додати листа пояснення про причину депортації. Вам вирішувати
-
Доброго вечора, спільното ! Не знаю як правильно поступити - чи вказувати в анкеті на робочу візу про депорт зі Швеції на два роки (з 2017 по 2021р). Не належним чином був оформлений у фірмі де працював. Дайте будь ласка пораду. Заздалегідь вдячний.
-
Ну тут так,але я повинен вихати і зробити доки,бо можуть після 31 березня перестати видавати ворк перміти і т.д(інформація не підтверджена,але всеодно варто перестрахуватися) Дякую за інформацію 😉
-
Так, вони оформили всі документи, крім медогляду. Потім у вересні вже дооформлювали дітей. Єдиний мінус в такому варіанті - 3 роки ворк пермінту у них почали спливати починаючи з червня.
-
Дякую! Як бути по прильоту чекаю на рекомендації просто готуюсь їхати І ДЕЖЕ ХВИЛЮСЬ ЧЕКАЮ КОЖНОГО ПОРАДИ до якої прислухатись! Щиро дякую
-
Зрозуміло,просто наслухався багато інформації і не знаю що робити,але ви мене заспокоїли. Також документи робили,а потім поверталися? Щиро дякую 😁
-
Знайомі так приїжджали в червні на пару тижнів, потім повернулись вже у вересні з дітьми. Ніяких проблем не було. По вашому другому питанню - я летіла Вест Джет Дублін - Вінніпег з єдиним квитком і з пересадкою в Галіфаксі. Наш літак прилетів до Галіфаксу з запізненням і, поки я оформлювала ворк пермінт, не встигла на літак до Вінніпегу. На стійці Вест Джет поміняли на наступний рейс, ще могла вибирати рейс - прямий чи з пересадкою в Торонто.
-
Тільки якщо є вільні номери, тоді буде готель. За минулі кілька днів щоденно прилітає під 80-90 нових людей. Дуже велике навантаження на готельну систему та волонтерів.
-
Тільки якщо у вас єдиний квиток
-
Мені work permit зробили за 5 хвилин, і ще було 5 украінців, я прилетів 30 жовтня, літак до Вінніпегу був аж 1 листопада, я не просив житло.
22 Jan 2023, 05:40
6597/235275
about a minute ago