Імміграція до Манітоби
-
Так Всі додатки до атестатів і дипломів
-
Всім привіт 👋🏻 Порадьте будь ласка українськомовного імміграційного консультанта . Буду вдячна за відповідь ❤️
-
Немає, це непотрібно для імміграції. Якщо що, то я з цими перекладами отримала PR. Тому стовідсотково непотрібно нотаріально завіряти.
-
Дякую. В мене так само зроблені переклади. Я бачу, що нотаріального завірення нема на Вашому прикладі.
-
Оце афідавіт. Він собі є у перекладі і нічого з ним не робиться 🤔
-
Тут не рекламуємо нікого. Цей чат виключно для самостійної імміграції. Весь процес імміграції надзвичайно простий.
-
Дякую
-
Я для дітей робила окремі кабінети для кожної дитини, і подавала через окремий кабінет (там де і Візітор)
-
А підкажіть будь ласка, це треба заповнювати в тому ж кабінеті де заповнювали заявки на куает, чи в тому де подавались на продовження візітор рекорд?
-
Доброго дня! Таке питання: якщо дипломи сучасного типу та продубльовані англійською мовою, то не треба евалюація? Треба тільки перевести додаток, та завірити його? Дякую
-
При заповненні будь якої заявки є пункт, де ви вказуєте чи ви подаєтесь для себе чи є representative для когось з dependants
-
Зробіть собі один кабінет і добавляйте собі головної болі
-
Дякую!
-
На провінційному рівні не потрібно, на федеральному буде потрібно, якщо вийде той термін огляду, що ви проходили, коли прибули до Канади
-
Доброго дня. підкажіть а чи потрібно проходити медогляд для подачі на провінцію? (в Канаді вже рік і є медогляд що проходили для куает). Дякую
-
дякую
-
рік, x-ray діє тільки один рік
-
Дякую. а термін його рік ? чи як по ворк перміту?
-
О, дякую за пораду ))
-
Почніть з #video #відео t.me/uccmb/63643
22 Jan 2023, 05:40
65998/230800
4 minutes ago