Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Ви можете це зробити. По факту, якщо прийдете до брокера чи MPI з британськими повними правами, то вам обміняють на манітобські. Якщо до цього не були ще зареєстровані у системі, тоді візьміть з собою документи. Паспорт Права британські Ворк чи стаді Перміт Потрібно два документи для підтвердження адреси у Манітобі, це може бути: Хелс кард з актуальною адресою Войд чек чи банк стейтмент Ютіліті Біл (гайдро) чи біл на дом телефон Договір на оренду житла Емплоймент лист Якщо до цього вже робили ID card, то всього цього не потрібно окрім водійських прав з собою. Тому, що їх заберуть на обмін. Дадуть тимчасові права, а пластик отримаєте по пошті протягом 2-3 тижнів.
-
Доброго дня, питання- переліт до Вініпегу через Монреаль,це моя перша точка в Канаді,ворк перміт там поставлять? І ще,якщо хтось летить сегодні, через Францію, Шарль де Голль, в ночі,і потрібна допомога в переводі з англійської, пишіть,я в годин 11ть вечора там буду,і виліт тільки наступного ранку,допоможу тай разом веселіше:)
-
Чи спочатку там де живу зараз а потім мейл нового місця проживання ?
-
Маю питання заповнюю зараз номінацію з наступного місяця зміню місце проживання . Яку адресу я повинна написати там де зараз . Чи там де буду проживати
-
Доброго дня. Є маленьке запитання. Чи я вірно розумію, що на PR біометрію не треба робити якщо ми іх робили рік тому на CUAET? Можливо вже питали , але я не знайшов. Дякую за відповідь.
-
Добрий день! Так, не потрібно буде повторно здавати біометрію.
-
Є питання по work experience. Якщо я працював без перерви з 12 червня 2012 до лютого 2022 включно. Потім ми виїхавши працювали дистанційно на нашу фірму. Мій директор написав у листі по липень 2022. Хоча податку ЄСВ фірма взагалі не сплачувала у 2022, тож ОК7 форма з 2012 по 2021 рік. В Канаді я працюю з 23 серпня 2022. То наприклад, якщо я створив кабінет сьогодні EOI 10 червня, то я маю вказати 3 роки загалом стажу 2018-19, 2019-20, 2020-21? Той що був до Канади по повних роках? Чи можна включати 2022 рік без податку, тому що підприємство може не платити на час воєнного стану. Як краще зробити, заздалегідь дякую.
-
Але ж у вас є довідка з компанії, що ви працювали там до липня 2022 року. То нащо вам та довідка ОК-5? І в ж не несете відповідальності за діяльність фірми і її відрахування.
-
Вітаємо, Андрій! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я теж так рахував, та дивлюсь що за півроку наша компанія не сплачувала у пенсійний фонд нічого, то у формі ОК не буде той рік взагалі(
-
Та ще одне, я працюю по регульованій професії як electrician/programmer, можу здавати відразу challenge exam но ще маю рік терміну на підготовку від apprenticeship. Якщо я вкажу No що не маю license, мені відмовлять тому що я не маю право працювати? Моя компанія взагалі у verification letter написала тільки департамент maintenance, хоча в job offer була посада та, що я вказав Duties and responsibilities тож не хочуть вказувати, тільки пишуть фул тайм та години з зарплатою та що згодні комунікувати з офіцером. То мені самому NOC обрати ?
-
Ваш стаж же був безперервний з 18 по 22 включно, якщо рахувати 5 років назад від сьогоднішньої дати, то від червня до червня). То я б клеймила 4 роки
-
Дякую
-
Підкажіть будь-ласка, чи можно завантажити на комп'ютер заявку cuaet з ircc?
-
Вітаємо, Oleksandr Krestych! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Будь ласка допоможіть, може хто стикався з таким, заповнюю батькам заявку CUAET, і застрягла на запитанні since what date are you a citizen of this country (Ukraine). Мама була народжена в росії і у віці двох років вони переїхали в Україну. Це було в 1969, ставити цю дату чи рік коли вона отримала паспорт? Чи ставити since birth? Дякую