Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, що робити при такій ситуації: при заповнені заявки на номінацію від провінції і на федеральний етап вказується кількість років навчання. На провінційному етапі вказала лише роки навчання в школі + вища освіта. А тепер на федеральному закралась думка, що це ж мабуть потрібно було вказати і роки навчання в технічному училищі. От тепер думаю як вчинити: чи потрібно їх вказувати на федеральному етапі і, відповідно, інформація буде різна в провінції і у офіцера на федеральному етапі. Чи заповнювати все, як було на провінційному і не вказувати додаткову інформацію. Чи може це бути як недостовірна інформація і відхилення заявки? Хоча, це ніби не секретна і не критична інформація. Дякую
-
Дуже дякую
-
Добрий день. Прошу поради у знаючих людей. При подачі на CUET і подовження воркпермітів ми вказували з чоловіком що ми Магістри (маємо диплом спеціаліста). А тепер задумалась що мабуть зробили не вірно, треба було вказувати бакалавра. Можна зробити евалюацію, але це дуже не дешево на двох. Отож питання: Якщо при подачі на номінацію при заповненні EOI ми вкажемо що бакалаври це не призведе до відмови беручи до уваги той факт що до цього писали себе як магістри?
-
Ні, я тільки обмеження з ворк перемістився подала. До номінації ще далеко
-
Чи є групи у фейсбук де українці подають меблі? Дякую
-
Я коли заповняла, то вказувала мастер дигри ( я спеціаліст закінчила)
-
і чи треба його вже на EOI робить, якщо і треба
-
Товарищі, таке питання, нам того wes треба робити? чи як ви робили? десь перекладали дипломи? В мене диплом бакалавра і думаю шо з ним робити
-
Подумала, що просто запитуєте про рівень освіти.
-
WES не треба, якщо ви йдете без профілю ЕЕ. Якщо у вас бакалавр, то так в анкеті і вкажете. Якщо диплом не двумовний (з англійскою) то треба переклад робити, без нотаріального засвідчення, достатньо печатку бюро чи перекладача та його афідевіт (клятва що все зробив вірно).