Імміграція до Манітоби
-
я відправляв в Мадрид з Португалії. це так працює: 1. перед відправкою ви маєте сплатити зворотню доставку (реквізити і суми - на сайті мадридського VFS) 2. берете конверт, кладете туди чек оплати, паспорт та роздрукований original passport request лист, я ще клав листок з зворотньою адресою 3. відправляєте будь якою поштою на адресу мадридського VFS. вони все роблять і відправляють вам паспорт назад
-
Доброго дня. Може хто підказати, коли наступна вибірка? Дякую
-
Дякую
-
Хочу уточнити- приходить запит на оплату послуг біометріі. Ви переходите по посиланню, оплачуєте, завантажуєте квитанцію у кризову форму і чекаєте на лист-запит на біометрію. Потім, як отримаєте лист, реєструйтеся у найближчий Canada service . У нас на Crestview завжди все вільно. Результати самі потім підтягуються в систему
-
Кому цікаво, у людини була адміністративна відповідальність за нетверезе водіння з позбавленням права керування. Відмова в візі. Знаю що тут були люди які цікавились таким питанням. Хто приховав ці данні про себе в майбутньому може бути велика неприємність при подачі на ПР.
-
Саме так, в Канаді це кримінальна відповідальність. Там так і написано, що вони прирівнюють до свого законодавства. А в Україні це адміністративна відповідальність.
-
Скоріше за все це було кримінальне провадження, адже адміністративні порушення не показуються у довідці від МВС. Або, якщо ж, все-таки, було адмінпорушення, але перевірка на безпеку виявила це, то Канада порівнює правопорушення у інших країнах до свого кримінального кодексу. Так само робить і США, до речі
-
Звичайно є, я вказав за нетверезе водіння, це 130 ст. КУпАП, ДТП то 124 ст.
-
Так, але чомусь перевіряють не всіх, є люди які вже в Канаді з такою ситуацією.