Імміграція до Манітоби
-
Обовязково.
-
Пробуйте, обов'язково напишіть результат.
-
Якщо не забудете то скажіть де і скільки коштувало. Дякую.
-
В Чехії
-
Де будете перекладати з чеської на англійську?
-
Це буде чеською мовою і завірений в Чехії нотаріусом. З дальшим перекладом на англійську. Надіюся цей зміст коректний
-
Вибачте будь ласка, але не можу розібратися зі списком документів для провінціального етапу. Якщо для федерального усе на сайті доволі прозоро розписано, то для провінціального в мене не получається знайти що треба підготовити. У закрепах є посилання www.immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2016/06/checklist.pdf але це ж документи для бізнес іміграціі чи я помиляюсь?
-
Ось прямий лінк #mpnp #document immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/documents/
-
Якщо неофіційно, то по закону ви не можете клеймите це за досвід. Якщо вас перевірять, то буде бан на 2 роки.
-
t.me/uccmb/82963
-
Якщо я працювала неофіційно, але коло обов’язків в мене у референсі буде, чи краще таке не клейміти?
-
Не розумію, все зараз онлайн. Яка форма?
-
Дякую
-
Дуже дякую. Може зможете підказати, тут актуальна форма вказана чи засторіла?
-
Я візу минулого року отримала у неділю. Хто знає, як воно у них працює
-
Дякую за відповіді про те чи варто вказувати друзів. Є ще питання- якщо після першого заїзду по CUAET виїзжав з Канади на декілька днів - чи потрібно відображати це в розділі Previous Stays на провінційному етапі?
-
Так, потрібно.
-
Доброго дня, чи існує в Канаді обмеження на використання будь-яких типів автомобільних відеореєстраторів? Дякую.
-
Там є форма, яку треба заповнити для отримання номінаціі, то мені цікаво чи ця форми онлайн, така ж сама як і у цьому ПДФ файлі чи ні.
-
Цей чат про іміграцію, не дублюйте будь ласка питання в обох чатах
22 Jan 2023, 05:40
66525/231106
20 minutes ago