Імміграція до Манітоби
-
Час не пам'ятаю, можливо :)
-
А це обов'язково оцінку робити?
-
Доброго дня! Маю час на цьому тижні для відкриття рахунків та кредитних карток у Scotiabank. $350 для тих, хто відкриє рахунок до 15-го липня!!! Ліміт до $5000 на першу кредитну картку, аплікація займає 10 хвилин. Та ще багато бонусів для новоприбулих. Пишіть, якщо можу бути у нагоді😉
-
Таке питання, я вважаю багато людей зіткнеться с цим. Стосовно вказання праці за останні 5 років і вказання зарплатні. Як правило усі заробляли мінімальну зп офіційно, а все інше шло на карту чи ще якось. Оскільки я працював як sales, у мене не було фіксовоної зарплатні і що там вказувати, я честно кажучі зараз не знаю. Чи є поради))?
-
Те що зможете підтвердити.
-
А попередній досвід роботи дружини, якщо я головний аплікант теж потрібно підтверджувати?
-
Доброго вечора. Дівчата, хто подається/подався на пр з чоловіком, який знаходиться в Україні, рятуйте🙏 Чи обов'язково потрібно йому проходити медогляд до сабміту? Чи можна податися без та чекати запит на нього від IRCC? Який порядок дій є правильним? Вже чотири неділі чекаємо на той медогляд, і ще три до назначеного запису, сил немає вже. Все готове для подачі з сином, а цей мед((( Щиро дякую🌸
-
Підкажіть будьласка,якщо в job offer написано entry level welder а в письмі від роботодавця production welder noc 72106 чи це буде проблема для номінації?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, як що відмовлять у PR , то мусиш одразу покинути Канаду?
-
Ні, ви можете бути до завершення робочого перміту.
-
Тобто, якщо відмова, то повинна бути вказана причина відмови або срок на який відмовили.?
-
Є різні відмови, комусь дають бан на 5 років навіть. Якщо просто відмова, бо не задовольнили критерії, то можна пробувати подати ще раз за деякий час. Але знову через ЕОІ, номінацію і т.п.
-
А що повторно не можно подаватися?
-
Я коли питав в чаті то відповіді не було, тому вирішив якось запитати в імм консультанта. Дякую) 🙌
-
Ну мені повернули 500$ до того моменту я ще не сабмітив фед.етап.
-
Різні життєві обставини бувають.
-
Так який смисл тоді проходити етап номінації і не подаватися на федералку? Тільки час красти в інших.
-
До речі. Може пам.ятаєте я питав чи повернуть 500кад з провінційного етапу якщо отримати номінацію, але не продовжити подаватись на фед етап. Знайшов людину яка спілкувалась з імм консультантом. Імм консультант сказав що повернуть.
-
Дякую
-
Причина має бути вказана. Якщо є бан, то там так і напишуть, що заборона на подачу протягом 5 років.
22 Jan 2023, 05:40
66582/232035
less than a minute ago