Імміграція до Манітоби
-
перелік, та обов'язки, бо не всі професії зрозумілі за назвою
-
Дуже дякую. А типу резюме чи як на куает перелік робіт?)
-
Ні, українскький
-
Щиро дякую🌸
-
Anna, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
У самому профілі вам потрібно заповнити ваші подорожі за останні 10 років і на цій основі система сама рахує в якій країні ви знаходились більше ніж 6 місяців і запитає police certificate звідти. Тобто за останні 10 років
-
в інструкції немає ніде посилання на 10 років. Мій кейс 20 років тому 4 роки прожив в іншій країні, було б фантастично якщо так, як ви кажете
-
Я сьогодні як раз заповнювала заявку на фед етапі і мова йшла тільки за останні 10 років. Сподіваюсь, що не будуть нічого запитувати додатково
-
Можна
-
Обовʼязково. Може хтось, хто вже пройшов цей етап підтвердить чи ні
-
Маякніть пліз, якщо запитають, бо там де я був справки тільки трьохмісячні видають, і місяць-два чекати. Дякую!
-
dmsu.gov.ua/news/region/10219.html?fbclid=IwAR13SIfCZe5--VZ9l7RaxZ0sh31KXqadfGklXhgsq9_a96A6bf34KuyDgkI
-
в банк підійдіть, там все зроблять
-
Дякую велике ❤️ попробую щось дізнатися. Не знаєте як можна поміняти карти CIBC банку?
-
Скажіть, будь ласка, сюди що писати?
-
це про те, де працюєш, чи якщо вже працюєш, то це вже не джоб офер?
-
і підкажіть, будь ласка - custody agreement - це що?
-
Alona Titova, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
In pinned messages there is a tutorial about filling the application. Try watch it.
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
66608/232736
about a minute ago