Імміграція до Манітоби
-
Саме PR, бо Work Permit-ом чоловік навряд чи зможе скористатися. Я буду основним заявником.
-
Чи має хтось інформацію, поділіться, будь ласка 🙏 На який мінімальний термін потрібно заїхати в Канаду по іміграційній візі, аби отримати PR? Якщо у людини є обов'язки в Україні, але максимум на тиждень можуть відпустити? Цього терміну вистачить?
-
Assessments in process та assessment complete після отримання номінації. Тобто у вашому випадку заявку отримали, але розглядати ще не почали
-
Рівно 1 місяць. Але до 6 місяців може розглядати провінція, після цього можете писати їм
-
Дуже вдячна за відповідь! Звучить дуже обнадійливо!
-
Всім привіт. Якщо роботодавець пропонує 30 + годин на тиждень, які документи мені знадобляться від роботодавця при подачі на ПР.
-
Дякую, там повинно бути вказано що це фулл тайм джоб?
-
То перевірений сценарій. Знайомі отримали ПР, були в Україні. Чоловік не міг виїхати, то оформили волонтером, вони полетіли в Торонто, там пройшли лендінг, мою адресу вказували для ПР карт. В Торонто потусили тиждень, поїхали на Найагра фоллс, і полетіли в Україну. ПР карти я їм відправив за 4 місяці.
-
Друзі,може хтось підкаже: пересадка у Монреалі всього 1 година 20 хвилин. Чи можливо за такий короткий проміжок зробити work permit і, якщо його не зробити там, чи можливо оформити його в аеропорту Вініпегу? Дякую!
-
Дякую!
-
-
Можна встигнути чи можна зробити в Вінніпезі?)