Імміграція до Манітоби
-
Дякую! А як це може вплинути на строк в’їзду в країну, все одно до 31.03.2023?
-
Привіт усім Є таке питання хто летів у Канаду кому ставили подовження в закордонний паспорт Напишіть будь ласка
-
Є питання: в чому відмінність візи VIZITOR від VORKER (в контексті KUAET)? Дуже дякую!
-
Доброго дня! Я повторно в'їжджала до Канади місяць тому. Офіцер перевірила паспорт з дійсною візою і WP, а також запитала чи я десь працюю. Я сказала, що вивчаю французьку. Вона сказала: "Bonne chance" і все.
-
Майже так,але всеодно є свої пріколи. У багатьох людей при повторному в'їзді до Канади вимагають wp(якщо він після першого в'їзду був зроблений) Але wp не є підставою для в'їзду, потрібна віза
-
У Канаді квитанції не потрібні. Тут не знають що воно таке. Деклараціі буле достатньо. Вважається що те що ви надаєте є справжнім.
-
Дякую
-
А квитанції про податкові декларації додавали ? Чи лише самі податкові декларації ?
-
Виписки за всі роки ? Чи можна взяти за останній рік
-
Дякую. Це вже цікаво. Тобто вони могли не прийняти дипломи чи то просто, як додаткову інформацію вимагали?
-
Що я надавала для підтвердження свого досвіду роботи як ФОП для MPNP SWO з Express Entry: - витяг з ЄДР, що я ФОП - виписка з податкової про сплату ЄП та про сплату ЄСВ - довідка про доходи по роках - листи-референси від моїх клієнтів де вказано було які послуги я надавала, скільки годин в тиждень я витрачала на це, і що послуги мені оплачувались. - виписки з банківських рахунків де було показано перекази коштів від цих самих клієнтів на банківський рахунок.