Імміграція до Манітоби
-
Можна встигнути чи можна зробити в Вінніпезі?)
-
Але вам треба готуватись що ви не встигнете
-
Можно
-
Хм, спробуйте перебронювати, це єдиний варіант в вашому випадку
-
Різні перевізники...
-
Всім привіт. Чи вплине на отримання номінації те що дружина працює онлайн на іншу провінцію? Я працюю в Манітобі і виступатиму основним аплікантом по SWM.
-
Шанс є. Такі речі на розгляд офіцера. Будь-який зв'язок з іншою провінцію це вже негативний вплив.
-
Тільки на розгляд офіцера. Адже він буде оцінювати ваші наміри тут залишаться. Якщо ви на мінімалці, в дружина отримує 100К, то потрібно дуже добре розписати у settlement plan, чому ви вибираєте Манітобу і тут будете планувати своє життя.
-
Тепер я думаю що там всі такі😁
-
В нього такий гарний був настрій по телефону
-
Нам навіть подзвонили і спитали чого наш спільний банківський рахунок був відкритий у Кенорі, Онтаріо🫠 але ми все пояснили і офіцер сказав шо ми буські
-
А якщо дружина змінила роботодавця(на паперах, та сама компанія але через посередника у Канаді найнята) у період коли розглядали номінацію і номінацію вже отримали. То потрібно про це повідомляти офіцера? Основний заявник я, та моя компанія указана в листі про номінацію (це Манітоба) Компанія дружини зареєстрована в Альберті, дружина працює віддалено але платить податки у Манітобі. Бо по контракту там можна працювати з Манітоби. Як на Вашу думку, чи потрібно повідомляти імміграційного офіцера про це? Чи просто далі подаватись на федеральний і все?
-
Ще раз дякую
-
Важко сказати. Для головного апліканта обов'язково повідомляти. Якщо дохід дружини є основним фактором фінансових надходжень, то напевне варто все повідомити. У закріплених є повідомлення про що варто повідомити офіцера
-
Дохід дружини значно нижчий. Але добре, дякую. А у головного апліканта нічого не змінилось. Ми думаємо при подачі на федеральний написати пояснення щодо цієї ситуації.
-
Якщо є референс від роботодавця, от вам не потрібно ОК5
-
Ви просто вказуєте на федеральному етапі, де вона працює Тай все
-
Скажіть будь-ласка, якщо в формі ОК-5 пропущено 2 місяці (стоять нулі в таблиці, це був початок карантину, і компанія не робила відрахування в пенсійний фонд) це може вважатися перервою в роботі чи ні? При цьому в референс летер від роботодавця вказано період роботи без будь-яких перерв
-
Супер, дякую! Ми на всяк випадок все підготували)
-
Привіт! Таке питання. Вже отримав номінацію. Є шанс, що піду з роботи і буду вчитися. Чи це може вплинути на отримання ПР? Буду на нього подаватися через місяць. Дякую
22 Jan 2023, 05:40
66750/229911
3 minutes ago