Імміграція до Манітоби
-
Можливо, так і треба зробити
-
Спробуйте відключити перекладач і заповнити все латинськими литерамі. Можливо, форма відсилає кирилицю, а сервер перевіряє її з латинськими літерами і не може знайти
-
Доброго вечора! Подаємось на федеральний етап, отримали номінацію по swm, підкажіть, будь ласка, тут обирати Economic, чи other?
-
Дружини
-
Дякую!
-
Economic
-
Дякую
-
Так теж не працює...поміняв на Австрію в одному рядку
-
Терміново шукаю перекладача з печаткою. Виявилися некоректно перекладені документи. Будь ласка, порадьте когось
-
Does military experience in Ukraine for 1 year count as work experience?(for MPNP application)
-
Ще таке питання: з приводу країн, де раніше проживала, на федеральну аплікацію, тут запитання про 6 місяців, підкажіть, будь ласка, це підряд чи ні, бо я проживала більше 6ти місяців, але не підряд, а загалом
-
Є тільки 10 і 12
-
Підскажіть що вибрати для освіти 9 класів
-
If it was a contract, yes. If mobilization - no.
-
1. Скажіть, чи є тут хтось, хто подавав на номінацію переклади документів з афідевітом, де на початку перекладу не було копії самого документа? Тобто в пдфі не "копія документа — переклад — афідевіт", А просто переклад і афідевіт? Чи був хтось з таким досвідом, і без проблем потім?) 2. Чи нормально, якщо перекладач підкріплює окрему сторінку з афідевітом однакову для всіх перекладів, тобто відсканована 1 раз, а підкріплена до декількох?
-
Я тільки що читала в них на сайті, що це в сумі більше 6 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html
-
Вітаю! На самій візі в першому рядку має бути написано, де вона issued at. У Відні не вклеюють безпосередньо візу, я теж віддавала паспорт у Відні, але віза вклеєна в Лондоні, на вашій теж має бути вказане місто
-
А яка в вас печатка була на перекладі? Можливо, є опція завірити ті документи в імміграційному центрі?
-
який у Вас бал був, якщо не секрет. Цікаво з яким балом люди проходять зараз
-
💥💥💥Гайз, хто знає, або стикався з питанням. Є диплом, повністю дубльований на англ. мову, але мокрі печатки українською. Їх треба окремо перекладати? Чи якщо диплом двумовний, то цього не треба? Дякую.
22 Jan 2023, 05:40
66794/231946
5 minutes ago