Імміграція до Манітоби
-
Ну звичайно, пишіть правду. Як ви потом будете підтверджувати то, чого у вас не має?
-
Запитують скільки ви маємо і далі написано, що бажано (!) мати 10000 cad на головного апліканта та 2000 cad на кожного члена сім’ї що з вами подається. Писати як би треба 12000, але їх на рахунках немає. То писати правду? Скільки є?
-
На SWM гроші треба. Але офіцер може (!) розглянути вашу зарплатню як частину (!) потрібної суми.
-
На Польщу підзаробити і назад🤣🤣 жарт
-
А що мені робити, якщо в мене десь 4к на рахунку буде і мені цього достатьно на ожного + зарплатня
-
Доброго вечора, моїй дочці в Торонто видали стаді перміт, їй майже 20 років і вона хоче працювати, куди тепер звертатись щоб якомога скоріше можна було переробити на ворк перміт?
-
Дякую
-
На кордоні можна, спробуйте
-
Доброго часу суток, вибачайте але може хтось підказати якщо я йшов на піар , 4 місяці виробив, то потім ще треба 2 відродити щоб на піар податись? Або заново треба на одній роботі 6 місяців відпрацювати?
-
Якщо ви на одній роботі вже пропрацювали 4 місяці і далі лишаєтесь на тій же роботі, то відпрацьовуєте ще 2 місяці, щоб було 6 місяців. Якщо змінюєте роботу - то потрібно по-новому 6 місяців.
-
Читайте умови програми, ваш знайомий помиляється
-
Ні, так не можна
-
Ви впевнені ? Бо мені знайомий казав що можно відпрацювати ще 2 місяці на другу компанію і можно пробувати подаватися
-
Саме так
-
В сенсі треба нову роботу шукати і там по новой 6 місяців ?
-
Потрібно 6 місяців безперервного досвіду роботи.
-
За кордоном я працювала 1.5 року на одному місці. Якщо в Манітобі відпрацюю ще 0.5 року (6 місяців), то зможу отримати бали за 2 роки стажу? Дякую!
-
Це є лише запитання, а не ствердження!
-
EOI чи LAA?
-
Де чули? Ви дивились документи в закріплених повідомленнях? Відео?
22 Jan 2023, 05:40
66871/235652
3 minutes ago