Імміграція до Манітоби
-
Це не має значення
-
Не правда, дезинформації не було, образ також. З іншого чату ви мене викинули, де мені треба було написати?)
-
Видалення за дезінформацію в першу чергу та образи. Цей чат імміграційний, а тому дотримуйтесь правил. Тут тільки про імміграцію до Канади
-
Дякую!
-
Для SWM друзів не треба
-
Що ви маєте на увазі під словом «поручитись»?
-
Та може це на щось якось впливає, знаєте, типу чим більше, тим більше шансів, що я залишусь в Манітобі.
-
Родичі - вказувати обов'язково
-
Це не є обов'язковим
-
У мене це як окремий відділ в заявці, як то не треба?😟
-
Це ніяк не впливає по SWM
-
Кожна людина з цих близько 10-ти може за мене поручитись. Якщо ви маєте на увазі, що людина може підтвердити, що знає мене, що впевнена в тому що я надійна людина та в разі чого зможе мені фінансово як-небудь допомогти навіть мінімально.
-
Якщо ми поїдемо у вересні/жовтні, чи буде проблематично знайти роботу в порівнянні з літом або весною?
-
Все одно немає сенсу влаштовуватися на будівництво бо якщо мене звільнять взимку, я не зможу подати заявку на PR, чи не так? Ми розглядаємо роботу на складі/фабриці.
-
Так, може бути важче у констракшн
-
Легше, бо уже набиратимуть усіх, а не тільки студентів. На звичайні convenience stores та роботи на мінімалку в травні- червні набирають багато студентів. З цієї сторони буде легше.
-
чи публікувались вже в чаті відповіді з цієї зустрічі? не знайшов в закріплених повідомленнях
-
По свм вам вище написали. Якщо йти через підтримку друзів то там будуть перевіряти їх чи вони взмозі вас підтримати фінансово, і тд і тп. Тут пан Вес в закріплених повідомленнях залишав інформацію про це. Але знов таки, по свм то вам не потрібно.
-
@weswestern , можеш опублікувати?
-
Такі самі терміни як і без ЕЕ: 1-3 місяці
22 Jan 2023, 05:40
66984/235476
17 minutes ago