Імміграція до Манітоби
-
Мабуть я щось пропустила( Тобто якщо я працюю та набираю 60 балів, то я можу податись по SWO? Вже зовсім заплуталась(
-
Терміново то скільки часу?
-
Дуже багато пишуть мені в приват щодо гуманітарної програми. Виявляється, що багато хто з учасників групи йде до різних "консультантів", які радять йти виключно через гуманітарну програму, ціни різні, писати не буду. Будь ласка, дуже все заважайте, читайте застереження про гуманітарну програму і хто підлягає критеріям. Якщо люди з Маріуполя, у яких розбомблений будинок і окуповане місто, подалися по цій програмі, то їхній кейс точно буде відрізнятися від людини, яка жила у Вінниці чи Львові, або у Польщі останні клітка років, але оскільки не хоче вчити мову, то шукає легший варіант отримання ПР. Так от, ваш кейс точно інакший від тих, хто втратив житло, збереження, жив на окупованій території. Дуже все заважайте. НІХТО з адмінів НЕ Є професійними імміграційними консультантами.
-
Евалюація диплома обов’язкова? В мене свіжий диплом на 2мовах, але остання закінчена ступінь це спеціаліст, як меня тут сказали це мастер по канадським міркам, але і не знаю чи потрібно робити чи ні в моєму випадку. Звісно до подачі мені ще чекати, але я хочу завчасно зібрати документи
-
Доброго вечора підскажіть будь ласка ,я буду подаватися як основний заявник при подачі на swo ,у нас є спільний севінг аккаунт в банку ,я можу надати інформацію з спільного акаунту(про наявність необхідної суми )або потребую надати свій власний ?