Імміграція до Манітоби
-
Такого неможе бути
-
To make any documents you need proof of address. To make documents that are proof of address you need to be written in the lease contract for appartment. Here no such thing as "прописка", but if you are not in contract - you are not living anywhere...
-
Щоб довести своє проживання будь-якій офіційній інституції, потрібно, як вже сказав Ред, мати хоч якийсь папірець, на якому ваше ім'я поруч з вашою адресою стоїть. Якщо у вас таких папірців немає, і контракту немає, і взагалі нічого немає, то ви не дуже легально живете у цьому приміщенні.
-
Теж чекаємо)
-
Дуже дякую! Значить все ок) чекаємо)
-
В суботу відкриється
-
48 годин
-
В мене всюду вписана ця адреса, в іншуренс, у посвідченні водія, в банкінгу та на роботі теж. Чи треба буде Стейтменс на подачу ПР?
-
Отримали LAA, але в кабінеті не з'явилася можливість додати документи. Скажіть будь-ласка, ми щось не те робимо? Чи потрібно просто трохи зачекати? І куди платити 500 CAD? За якими реквізитами?
-
Та майже не чекали) Завдяки цьому чату, знали що вибірка буде 15го. У чоловіка півроку було 12го, тож 13го й подали ЕОІ, щоб попасти в цю вибірку.
-
Много чего отдадим в нагрузку
-
Есть обеденный стол 2.0×1.10 раскладной и 6 стульев к нему за 150$
-
Отправлено из Viber: www.viber.com/invite/292014aac3775575d0b7e9f4d37928eef184a4a8c45957e0a9e7d6208fe84772
-
Супер! Вітаю 🥰
-
Була. Отримали сьогодні LAA.
-
Поясніть,будь ласка,що таке LAA та AOR?дякую
-
AOR на федеральному рівні
-
LAA immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/laa/ AOR www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1611&top=3
-
Тобто ,я правильно розумію,що якщо мені прислали email з номером файла на провінційному рівні то наступний крок чекати на номінацію? В кабінеті ще досі висить інформація з повідомленням,що заявка оплачена , оновлень не було вже 2 тижні
-
Дякую ❤️
22 Jan 2023, 05:40
67286/229622
5 minutes ago