Імміграція до Манітоби
-
Потрібно робити переклади обох дипломів та обох додатків, ви це будете завантажувати, коли будете робити заявку на номінацію
-
Доброго дня. Питання що до диплому магістра та додатку до нього. Потрібно лише це, чи ще докладати диплом бакалавра з додатком? Чому питаю, тому що в додатку магістра в мене 20 предметів, а в додатку бакалавра 81. І 2 додатки виглядають більш цінно,ніж один) Я про те, що ні в кого запит додатково не робили на диплом та додаток бакалавра?
-
Апостиль Канада не приймає
-
Апостиль на довідку про несудимість не треба?
-
Підкажіть будь ласка, Job Offer горить червоним. Яка може бути помилка? Доки завантажила
-
А якщо до закінчення дії медичного екзамену менше місяця то краще піти і ще раз його здати чи чекати запиту від IRCC? Я ще не засабмітила аплікацію на федеральний етап, бо чекаю ще деякі документи от і думаю що робити
-
Скрін у студію, помилки та секції Job offer. Не можливо надати на пальцях.
-
Потрібно перекласти два дипломи і два додатки.
-
Вже виправила, дуже дякую
-
Якщо я отримав знаходячись в Канаді довідку про несудимість, але пройшло більше пів року,то треба поновлювати для подачі ? З Канади не виїзжав
-
Дісйна рік
-
Добрий день При заповнені EOI Питання по доступні кошти - це готівка + на рахунку залишек?
-
Рахунок, той чи ті, які ви зможете довідкою підтвердити. Нажаль готівка не підійде
-
Дякую
-
Так
-
Можна вказувати залишки на рахунку головного апліканта та на рахунках його жінки?
-
Дякую
-
Ну вже навіть скидали скріншот з 4мя адресами у Вінніпезі, де можна пройти
-
Підкажіть, якщо вже біометрія обов*язкова, то чи мона її здати в Вінніпезі? Чи де найближче?
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
67424/230187
43 minutes ago