Імміграція до Манітоби
-
Гляньте сервіс Preply, сам займаюся там і по коментах легко знайти викладача
-
Чудова фотка у вас на аватарці, особливо номерний знак на автівці шикарний.
-
Не буде рахуватися, нажаль. Вже неодноразово писали, але посольство не має у планах відкривати тут консульство, принаймі поки що
-
Там також потрібно пройти ще раз опитування як під час ЕОІ
-
Так
-
Бачив що після отримання LAA треба чекати 48 годин , потім відкривається можливість заповнити повну заявку , чи це правильно ? Дякую
-
Залежно яка програма. Дивіться #video
-
Це зрозуміло відповідно до ваших відповідей на деякі ключові запитання
-
Ви праві.💯 Цей рік повністю присвячений Африці та відкриттю нових посольств там. Про це було було наголошено Президентом у кінці грудня 2022-го на щорічний зустрічі з Послами. Та і міністр МЗС лише в цьому році здійснив 2 візити в Африку і там про це наголошував.
-
Так, стратегічний партнер та Африка 🤬 підстилки китаю та росії.
-
Ото ж їх присутність і хочуть перебить… Я працював там і чхати вони хочуть на наші ноти, зустрічі, дзвінки. Там все просто: гроші = бажаний результат. Китай та рф мають більше фінансування, ніж ми, то нічого ті нові дип.установи кардинально не змінять.
-
Треба бути сліпим, щоб не бачити, що Трюдо робить з Канадою.
-
Не думаю, що Україна сильно на них розраховує. Це просто для того, щоб доносити іншу точку зору і боротися з роспропагандою.
-
Ця тема не для даного чату, сорі. Йдіть у інші. Тут тільки імміграція.
-
Дякую 🙂
-
Чекайте запит від IRCC. Можливо, не потрібно буде здавати ще раз
-
Так, можна.
-
І чи можна звернутись до тієї самої клініки де проходила минулого року екзамен?
-
Ще таке питання якщо в відпуску мені треба буде їхати в Україну по справам потім вернуся чи потрібно наново робити довідку чи це ніяк не впливає ?
-
Анна, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
67501/235342
8 minutes ago