Імміграція до Манітоби
-
Не думаю, що Україна сильно на них розраховує. Це просто для того, щоб доносити іншу точку зору і боротися з роспропагандою.
-
Ця тема не для даного чату, сорі. Йдіть у інші. Тут тільки імміграція.
-
Дякую 🙂
-
Чекайте запит від IRCC. Можливо, не потрібно буде здавати ще раз
-
Так, можна.
-
І чи можна звернутись до тієї самої клініки де проходила минулого року екзамен?
-
Ще таке питання якщо в відпуску мені треба буде їхати в Україну по справам потім вернуся чи потрібно наново робити довідку чи це ніяк не впливає ?
-
Анна, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Дякую
-
12 місяців
-
Підскажіть будь ласка якщо зараз замовити довідку про несудимість з України скільки часу вона буде дійсна ?
-
Зрозуміла дякую
-
ніби ні. Якщо ви скоїте злочин, то ця довідка автоматично будене дійсна, QR код про це повідомить
-
Тобто він не треба буде ні на якому етапі?
-
Додам, бо шквал питань не зупиняється ц приват... Для розлучення вам не потріно вертатися до України, можна найняти адвоката в Україні (НЕ В КАНАДІ!!!) та брати участь у засіданні онлайн. Адвокат має подати прохання до судді про таку опцію. Або буде самостійно вас представляти. У будь якому випадку, якщо є дитина тут уКанаді, то та сторона має підписати згоду на імміграцію., якщо є спільна опіка....Не пишіть адмінам у приват, ми не будемо відповідати на такого роду запитання.
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/
-
Не підкажете де найти таблицю, щоб побачити скільки баллів набираю по swm
-
саме так
-
Ще одне питания, не можу знайти який teer у цієї професії. Було skill level B, а який зараз teer не найду. Noc 2016. (4214 або 4214.2) Асистент вихователя у садочку
-
Thanks
22 Jan 2023, 05:40
67513/230720
39 minutes ago