Імміграція до Манітоби
-
12 місяців
-
Підскажіть будь ласка якщо зараз замовити довідку про несудимість з України скільки часу вона буде дійсна ?
-
Зрозуміла дякую
-
ніби ні. Якщо ви скоїте злочин, то ця довідка автоматично будене дійсна, QR код про це повідомить
-
Тобто він не треба буде ні на якому етапі?
-
Додам, бо шквал питань не зупиняється ц приват... Для розлучення вам не потріно вертатися до України, можна найняти адвоката в Україні (НЕ В КАНАДІ!!!) та брати участь у засіданні онлайн. Адвокат має подати прохання до судді про таку опцію. Або буде самостійно вас представляти. У будь якому випадку, якщо є дитина тут уКанаді, то та сторона має підписати згоду на імміграцію., якщо є спільна опіка....Не пишіть адмінам у приват, ми не будемо відповідати на такого роду запитання.
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/
-
Не підкажете де найти таблицю, щоб побачити скільки баллів набираю по swm
-
саме так
-
Ще одне питания, не можу знайти який teer у цієї професії. Було skill level B, а який зараз teer не найду. Noc 2016. (4214 або 4214.2) Асистент вихователя у садочку
-
Thanks
-
Look for NOC 2021
-
Підкажіть, будь ласка. Я була у довгостроковому (2 роки, з відпусткою між ними у 1.5 місяці) відрядженні в Ісламській Республіці Іран. Посольство ІРІ в Канаді відсутнє. Куди звертатися по довідку про несудимість?
-
Вибачте, якщо вже питали, а $500 за mpnp ще повертають? І якщо так, то який процес?
-
Ось www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html
-
На сайті ircc є сторінка де вибираєш країну і там пише куди звертатись
-
Так, повертають. Нічого робити не потрібно, просто чекати
-
Я вже дивилась там, дякую, перенаправляє на Міністерство іноземних справ країни. І всі довідки available in Persian only
-
І як ви вийшли з цієї ситуації? Що робити? Я вже пишу листа у Міністерство, але десь відчуваю що сенсу не буде
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, хто замовляв новий закордонний паспорт у консульстві, ви відправляли їм лист звичайною поштою коли паспорт вже був готовий в Україні із вказанням того як ви хочете щоб його доставили до Консульства в Канаді (DHL за гроші або дипломатичною поштою безкоштовно)?
22 Jan 2023, 05:40
67522/230188
about 2 hours ago