Імміграція до Манітоби
-
Дякую дуже.
-
Якщо ви все заплатили консулу, то просто чекайте паспорт.
-
Я сплатила німецькою
-
Не знала що вони все самі, дякую! Просто на сайті пишуть що є 2 способи доставлення : DHL і дипломатичною тому і виникло питання.
-
1. No. Тільки переклад. 2. No
-
Через IBAN вроді можна оплатити через paysend or wise
-
Доброго вечора. Маю 2 питання щодо подачі заявки на PR: 1. Чи потрібно додатково завіряти довідки про несудимість отримані через Дію в українському посольстві в Канаді? 2. Чи вимагає система підгрузити результати IRCC медогляду? Якщо так який термін дії цього свідоцтва? Ми проходили 13 червня 2022.
-
Дякую за корисну інформацію! Теж збираюсь таким чином подавати. А 13є за цю послугу вдалось оплатити з канадської картки? Бо там реквізити з IBAN , не бачу щоб тут такі платежі проводили місцеві банки…
-
Так саме консульство то все організовує. Ви тут причому?
-
Розслабтесь та отримуйте задоволення від очікування 😁
-
Сплатила за послуги оформлення, 173 CAD. Не впевнена що туди входить і доставлення до консульства. Хоча з іншої сторони це логічно 🤪 Схоже що просто надається можливість заплатити за доставку аби її пришвидшити.
-
CIBC має Global Money Transfer, по суті вони використовують Money Gram, то як я розумію через IBAN можна також буде відправити.
-
Чудово! Тоді як кажуть money well spent 😃😌
-
Щойно глянула в банку RBC начебто можна перераховувати з chequing account на iban Можливо є сенс запитати у відділенні вашого банку?
-
Дякую за відповідь. Саме так все теж зробили, вже другий місяць ні слуху ні духу... на сайті Bundesamt fur Justiz попередження, що ні по телефону ні по ел.пошті відповідь не надається... І роби що хоч. Ну це стандартно для Німеччини. Одну довідку пів року чекати можна...
-
А ви відправляли стандартною поштою чи з тренінгом? Я сто відсотків знаю, що лист вони отримали, а ось коли вони відправлять довідку-це вже лотерея)
-
Так, відправили рекомендованим листом, бачимо що отримано. А далі - це Ви праві, лотерея... В Німеччині хто жив, знає скільки стресу та часу щоб отримати якийсь документ... Звідси якось повпливати на це майже без шансів.... Хіба туди летіти самому...
-
Send me a message, I'll guide you.
-
У розділі Education history у полі Program name… що саме треба вказувати? У мене наприклад Напрям підготовки/спеціальність - Право / Правознавство, а Спеціалізація - прокурорсько-слідча.
-
Ще питання… якщо отримав бакалавра та спеціаліста в одному університеті, чи треба у Education history розписувати бакалавра та спеціаліста окремо?
22 Jan 2023, 05:40
67553/229835
about an hour ago