Імміграція до Манітоби
-
Як можна забрати диплом з університету з України? Поділіться досвідом
-
Так Ви робите спочатку в Канаді, відправляєте в Україну, на основі неї мають зробить тоді в Україні і тільки тоді довірена особа може без вас забрать диплом. Можливо хтось зміг зробить по-іншому, але мені такий хід дій сказали виконувать
-
В цю неділю за адресою 505 St Anne’s Rd, мають відбутися змагання з волейболу, за правилами в команді повинні бути 2 дівчини, нажаль нашу команду покинула одна з дівчат, а в цю неділю має бути вирішальна гра (без ще однієї дівчнини нас дискваліфікують)
-
Ну я ж кажу, шо це мені так сказали, бо теж це питання виникало. Може в когось в універі можна по-іншому
-
В Канаді у нотаріуса чи в консульстві?
-
Наче в консульстві
-
Питаня виникло в якому я незрозумів. Чи потрібно робити підтвердження диплому для пр, бо я ось не так давно був в консультанта, задавав питання вона мені сказала, що не потрібно. Хоча всі пишуть що потрібно і не тільки останню здобуту освіту, а всі. Диплом одразу на двох мовах, обидва програмування, але різні спеціалізації Бакалавр і спеціаліст, чи потрібно підтверджувати через Wes для міграції?
-
Якщо через ЕЕ, то так, якщо через провінцію, то достатньо перекладу
-
Тоді не потрібно оцінки, тільки переклад
-
Доброго ранку. Коли перекладати свідоцтва (шлюб/народження) печатку теж перекладати?
-
Так ок?
-
Підкажіть, як це правильно зробити, окремо написати печатка : (дані) ?
-
Дякую !