Імміграція до Манітоби
-
Привіт. Маю не типове питання по освіті в повній анкеті. Я перший рік навчався в одному вузі і на другий рік за власним бажанням був переведений в інший навчальний заклад на наступний курс (так як після 9го класу 1-2 курс це шкільна програма). Маю довідки з обох вузів про перехід і прийняття. Як це краще і правильно описати і пояснити в моїй анкеті щоб люди які це будуть перевіряти мене повністю зрозуміли?
-
t.me/uccmb/86577
-
Ви не впевнені, чи пройшли 60 днів, чи ви зробили помилку і хочете податися знов?
-
Дякую! Треба вибрати worker?
-
Я отримав в laa 17 квітня. На пошту писав, але відповіді так і не прийшло.. Так була помилка з досвідом роботи
-
Ні, не прийде ніяких повідомлень. Наново починаєте ЕОІ.
-
Якщо у вас є ворк перміт, то Worker
-
Ми з цим зіштовхнулися ще рік тому. Відправляли свої паспорти, як отримали візу. А потім окремо відправляли для дитини
-
Дякую!
-
Дякую
-
Поясніть що тут потрібно вказувати
-
Підкажіть ще таке: при заповненні розділу Education, про середню школу в Program name пишемо high school education. Це я знайшла у чаті через пошук. А що писати про медичний коледж та інститут? Щось не знайшла через пошук. Допоможіть, будь ласка. Тільки почала заповнювати та вже волосся дибом))) що ж там далі буде….
-
Два варіанти. 1) Ваш teer/професію по яку ви працюєте і кількість років досвіду. 2) TEER професію, за якою плануєте працювати і кількість років досвіду. У settlement plan потрібно буде розписати, як ви плануєте працювати у даній професії.
-
Якщо коротше то треба описати як я хочу чи хочу бачити мою майбутню професію/кар'єру у Манітобі/Канаді ?
-
Написати ким працюєте або плануєте працювати
-
Підскажіть будь ласка,при заповненні заявки MPNP в розділі освіта,що вказувати в program name?
-
Я вказувала спеціальність як в дипломах. Наприклад, у чоловіка це "комп'ютерні науки", в мене "менеджмент ". Подивіться що у вас в дипломах. Якщо це не так, може хтось більш досвідчений мене виправить) Не знаю які ще варіанти можуть бути? 🤷♀️ В мене більше ніяких думок з цього приводу не виникає)
-
Назву програми яку писати в школі?
-
Дуже дякую
-
Останню школу, де ви здобули загальну середню шкільну освіту.
22 Jan 2023, 05:40
67816/231946
2 minutes ago