Імміграція до Манітоби
-
Підскажіть будь ласка,при заповненні заявки MPNP в розділі освіта,що вказувати в program name?
-
Я вказувала спеціальність як в дипломах. Наприклад, у чоловіка це "комп'ютерні науки", в мене "менеджмент ". Подивіться що у вас в дипломах. Якщо це не так, може хтось більш досвідчений мене виправить) Не знаю які ще варіанти можуть бути? 🤷♀️ В мене більше ніяких думок з цього приводу не виникає)
-
Назву програми яку писати в школі?
-
Дуже дякую
-
Останню школу, де ви здобули загальну середню шкільну освіту.
-
Дякую,зрозуміло.а як зі шкільною освітою вказувати?і якщо було декілька шкіл,то додавати останнє свідоцтво чи декілька?
-
Вашу спеціальність Там є Help у правому верхньому куті.
-
Скан всіх сторінок з позначками
-
Дякую
-
Я вище писала (знайшла у чаті через пошук) - high school education
-
Шановні , на номінацію потрібно лише першу сторінку закордонного паспорту , або всі зі штампами ? Дякую
-
Я так розумію що якщо тільки сторінку з фото загрузив, офіцер запросить усі сторінки.
-
Доброго дня, маю таке питания, при подачi на Ukrainian special mesure, головний аплiкант дружина- громадянка Украiни та человiк громадянин iншоï краiни, чоловiк також отримуэ номiнaцiю?
-
Отримує номінація головний аплікант, всі решту прописані у тій номінації.
-
Підскажіть що тут треба писати.
-
Але я вже у манітобі
-
Багато питань, по типу як ви плануєте покращувати свої навички до прибуття в манітобу
-
Скажіть будь ласка, потрібно підтвердження диплома про освіту вимагати від WES для програм SWO і SWM ?
-
Ну вимагати в будь-якому випадку не найкращий варіант 😄 Та для цих програм вам не потрібна евалюація диплому у WES. Тільки якщо ви подаєтеся через ЕЕ
-
Не потрібно. Чому б вам не витрати трохи часу і не продивтися #відео
22 Jan 2023, 05:40
67831/235586
about 2 hours ago