Імміграція до Манітоби
-
Я так розумію що якщо тільки сторінку з фото загрузив, офіцер запросить усі сторінки.
-
Доброго дня, маю таке питания, при подачi на Ukrainian special mesure, головний аплiкант дружина- громадянка Украiни та человiк громадянин iншоï краiни, чоловiк також отримуэ номiнaцiю?
-
Отримує номінація головний аплікант, всі решту прописані у тій номінації.
-
Підскажіть що тут треба писати.
-
Але я вже у манітобі
-
Багато питань, по типу як ви плануєте покращувати свої навички до прибуття в манітобу
-
Скажіть будь ласка, потрібно підтвердження диплома про освіту вимагати від WES для програм SWO і SWM ?
-
Ну вимагати в будь-якому випадку не найкращий варіант 😄 Та для цих програм вам не потрібна евалюація диплому у WES. Тільки якщо ви подаєтеся через ЕЕ
-
Не потрібно. Чому б вам не витрати трохи часу і не продивтися #відео
-
Диплом, додаток до нього та переклади до них. Якщо диплом не двомовний з англійською.
-
Але ж потрібне якесь підтвердження, що в мене вища освіта? Що тоді потрібно надати?
-
Шановні,може хтось вислати в приватні приклад перекладу шкільного атестату та додатку про вищу освіту?
-
Що потрібно вказувати у графі Previous Stays? Які вони документи вимагають ?
-
Дехто не вміє шукати у телеграмі )
-
У пошуку за словами "previous stay" видає 18 дописів, та неодноразово є відповідь на ваше питання.
-
Вітаю друзі. В мене питання стосовно праці та доходу. 1) Чи може якось негативно вплинути дохід який був отриманий в Україні неофіційно? Тобто, працював в компанії платили мінімалку, решта на картку, неофіційна праця, доречі треба це вказувати що мав неофіційну працю( це не велики суми ). Якщо я не помиляюсь на федеральному етапі, можуть запросити виписку з банку (невпевнений, якщо не помиляюсь читав на canada.ca) 2) Стосовно праці за останні 10 років на федеральному етапі, тут теж треба надавати пруфи що я був працевлаштований, виписки с пенсійного фонду недостатньо, чи щось таке? 3) Коли заповнював декларацію о прибутках, там треба було вказати дохід з інших країн за останні 3 роки якщо не помиляюсь, я вказував усе що поступило мені на карту, бо це я вважаю можуть запитати. Але офіційно дохід в Україні був менше і саме по цьому я невпевнений якій дохід правильно вказувати на провінційному етапі?
-
Ваша віза CUAET
-
Також цікавить питання по освіті. Перший рік навчався в одному вузі, потім на другий курс перейшов на 2й. Вказав всю інфу про перший вуз і добавив документ про трансфер у інший фуз як "other". Але система вимагає щоб був доданий диплом і додатки до нього. Але що я можу надати якщо я там навчався рік і нічого крім пояснення про перехід не маю
-
Додайте тільки те, що у вас стоїть у дипломі. Чи у вас його немає?
-
Додати лист пояснення замість диплому та транскрипту.
22 Jan 2023, 05:40
67842/235793
3 minutes ago