Імміграція до Манітоби
-
Вітаю друзі. В мене питання стосовно праці та доходу. 1) Чи може якось негативно вплинути дохід який був отриманий в Україні неофіційно? Тобто, працював в компанії платили мінімалку, решта на картку, неофіційна праця, доречі треба це вказувати що мав неофіційну працю( це не велики суми ). Якщо я не помиляюсь на федеральному етапі, можуть запросити виписку з банку (невпевнений, якщо не помиляюсь читав на canada.ca) 2) Стосовно праці за останні 10 років на федеральному етапі, тут теж треба надавати пруфи що я був працевлаштований, виписки с пенсійного фонду недостатньо, чи щось таке? 3) Коли заповнював декларацію о прибутках, там треба було вказати дохід з інших країн за останні 3 роки якщо не помиляюсь, я вказував усе що поступило мені на карту, бо це я вважаю можуть запитати. Але офіційно дохід в Україні був менше і саме по цьому я невпевнений якій дохід правильно вказувати на провінційному етапі?
-
Також цікавить питання по освіті. Перший рік навчався в одному вузі, потім на другий курс перейшов на 2й. Вказав всю інфу про перший вуз і добавив документ про трансфер у інший фуз як "other". Але система вимагає щоб був доданий диплом і додатки до нього. Але що я можу надати якщо я там навчався рік і нічого крім пояснення про перехід не маю
-
Додайте тільки те, що у вас стоїть у дипломі. Чи у вас його немає?
-
Вітаємо, Yuri Nakonechnyi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua