Імміграція до Манітоби
-
Вітаю . Може хтось підкаже з приводу досвіду проходження мед комісії в Варшаві . Читаю відгуки про клініки які є в переліку на канадському сайті .так от люди пишуть що мед огляд не визнали в Канаді та прийшлось проходити ще раз , або документ не загрузили до системи IRCCі.т.д
-
З роботою - все добре. Питання, як у вас з англійською? Чим краща англійська - тим краща робота.
-
Ну то якщо у Консульстві є бланки) Це так само як і з свідоцтвами про народження дітей)) Коли у них бланки є - то можна відразу отримати як треба
-
Витяг необхідно надсилати в консульство і назад отримаєте гарну довідку англійською. За 40 CAD звісно
-
і саме довідок про наявність/відсутність судимостей не видають з 24.02.22 (гадаю, всі розуміють із-за чого саме). наразі можна через особистий кабінет МВС отримати лише Витяг із Реєстру. Виглядає він зовсім інакше, ніж довідка...
-
Лише через особистий кабінет МВС
-
Привіт .Мене звати Наталія.і я майстер перманентного макіяжу.шукаю моделей на перманент губ (акварель), перманент брів(пудрова техніка),а також корекція та фарбування брів,ламінування брів та вій -для поповнення мого портфоліо в Канаді.Оплата тільки за матеріали.Знаходжуся в м.Вінніпег.Хто зацікавлений пишіть, будь ласка,в приват.Дякую
-
Скиньте будь ласка контакти в особисті , буду вдячна
-
Можете скинути контакти представників?
-
На рахунок освіти?
-
Яка ціна?